Performancing Metrics

تسريع در تكميل زيرساخت‌های شهرک‌های صنعتی | اتاق خبر
کد خبر: 341960
تاریخ انتشار: 23 اردیبهشت 1395 - 14:08
معاون وزیر صنعت خواستار تسريع در تكميل زيرساخت‌های عمرانی شهرک‌ها و نواحی صنعتی شد.

اتاق خبر: علی یزدانی با تاكيد بر كيفي سازي زير ساخت‌هاي عمراني شهرک‌هاي صنعتي و نظارت مستمر بر شركت‌هاي خدماتي، شهرک‌هاي صنعتي غير دولتي و مناطق ويژه اقتصادي اظهارداشت: زيرساخت‌هاي مورد نياز شهرک‌ها و نواحي صنعتي كشور با رعايت اولويت‌ها و در راستاي تحقق سياست‌هاي  اقتصاد مقاومتي بايد با سرعت تكميل شود.

وی، آسيب شناسي و عارضه يابي قوانين و ضوابط موجود در خصوص شركت‌هاي خدماتي موضوع قانون نحوه واگذاري مالكيت و اداره امور شهرک‌هاي صنعتي، شهرک‌هاي صنعتي غير دولتي و همچنين  تسريع در اجراي زير ساخت‌هاي مناطق ويژه اقتصادي تحت نظارت سازمان را از برنامه هاي اصلي اين مجموعه در سال‌جاري عنوان كرد و گفت: راهکارهای چگونگی استفاده از ظرفیت‌های بخش غیردولتی کشور جهت اجرای پروژه های زیرساختی مورد نیاز شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور بايد با لحاظ تمامي جوانب  و در قالب مدل مشخص مشاركتي به عنوان يك ظرفيت و فرصت در دستور كار شركت‌هاي شهرک‌هاي صنعتي كليه استان‌ها قرار گيرد.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با بيان اينكه پروژه های اجرا شده در شهرک‌های صنعتی کشور در سال ۹۴ از نظر کمی به لحاظ نحوه واگذاري پروژه ها و همچنين کیفیت اجراي طرح‌ها در سال‌جاری مورد بازرسي فني قرار مي‌گيرد، خاطرنشان كرد: این موضوع در راستای وظایف نظارتی سازمان بوده و حاکی از اعمال نظارت عالیه به عنوان سازمان مرکزی بر اجرای پروژه ها است.

يزداني در بخش ديگري از سخنانش، رعايت سلامت اداري و كاري را مورد تاكيد قرار داد و گفت: ايجاد امكانات زير بنايي نظير آب، برق، گاز و ... در شهرک‌هاي صنعتي كل كشور بايد به صورت همه جانبه و هماهنگ باشد.

وي با اشاره به اينكه در حوزه تكميل زير ساخت‌هاي عمراني  نبايد  تنها به يك بعد توجه شود، افزود: بخش عمده منابع اعتباري شركت‌هاي استاني بايد صرف شهرک‌سازي شود.

مديرعامل سازمان صنايع كوچک و شهرک‌هاي صنعتي ايران، خُرد كردن پروژه‌ها را آسیب رساندن به عمران شهرک‌ها و كاهش نظارت بر اجرای پروژه ها  عنوان كرد و گفت: در سال ۹۵ همه قراردادهاي همسان تجمیع و در قالب مناقصه و با تاكيد بر اولويت بندي اجراي پروژه ها واگذار خواهد شد.

يزداني در ادامه با اشاره به نظارت بيشتر بر حسن اجراي پروژه هاي عمراني، گفت: عمليات اجرايي طرح‌ها بايد بعد از رفع معارضين و موانع اجرايي احتمالي آغاز شود.

وي همچنين در پايان بر ضرورت اعمال مديريت دانش و نشر و انتقال تجارب موفق، استفاده از ظرفيت دفاتر خدمات فني و مهندسي و پرهيز از موازي كاري در شهرک‌ها و نواحي صنعتي تاكيد كرد.

منبع:مهر

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید