Performancing Metrics

۱۰ کافه بی نظیر در خانه های قدیمی تهران | اتاق خبر
کد خبر: 345874
تاریخ انتشار: 5 خرداد 1395 - 21:31
امروز می خواهیم با هم به سراغ کافه هایی در دل خانه های قدیمی تهران برویم، کافه هایی که باعث شده اند تا فضای این خانه های قدیمی و بعضا فراموش شده، دوباره زنده و پویا شود.

 خانه فخرالملوک

آدرس: خیابان امیرکبیر، خیابان جاویدی، پلاک ۱۱۴

این خانه قاجاری، یکی از زیباترین کافه های سنتی تهران را در دل خود جای داده است. کافه نان و نمک در دل این خانه قدیمی تهران قرار دارد. این خانه قدیمی بیش از ۱۲۰ سال قدمت دارد، دارای بخش های مختلفی است که بهار خواب یا بالکن و پشت بام به عنوان کافه مورد استفاده قرار می گیرد.

 کافه رستوران ری را 

آدرس: خیابان انقلاب، خیابان حافظ ،خیابان نوفل نوشاتو، کوچه لولاگر

کوچه لولاگر یکی از کوچه های قدیمی و دوست داشتنی تهران است. این کوچه به نام کوچه خانه های قرینه هم شناخته می شود، پیتزا داوود هم که در مطلب ۱۰ پاتوق قدیمی در تهران برای شکموها به شما معرفی کردیم هم در همین کوچه قرار دارد. همان ابتدای کوچه که می خواهی وارد شوی، در سمت چپ یک خانه ی قدیمی آجری وجود دارد که حالا تبدیل شده است به کافه ری را. کافه ای که مبلمان های چوبی آن عجیب با دیوار های آجری هماهنگ است و گلدان های رنگارنگ و مختلف زیبایی آن را تکمیل کرده است. 

 

 کافه مون 

آدرس: تقاطع انقلاب و وصال شیرازی

کافه مون یکی دیگر از کافه های است که در دل یکی از خانه های قدیمی تهران برپا شده است. این کافه عجیب بوی نوستالژی می دهد از تلویزیون قدیمی که بالای یکی از دیوار ها نصب شده است گرفته تا، رنگ سبز کدر دیوارها و رومیزی های چهار خانه و صندلی های لهستانی. خلاصه که این کافه با این دکوراسیون داخلی دوست داشتنی وصمیمی اش دست کمی از خانه های قدیمی تهران ندارد و می تواند خاطرات را برای شما زنده کند. 

 

 کافه آپ آرت مان 

آدرس: خیابان کریمخان، خیابان ایرانشهر، خیابان کلانتری، پ ۴۸

یکی دیگر از کافه هایی که در خانه های قدیمی تهران قرارگرفته است، کافه آپ آرت مان است که خیلی ها آن را به اسم آپارتمان می شناسند. ساختمان این کافه یک خانه قدیمی است که بدون آن که فضای داخلی آن تغییرات اساسی بکند، تبدیل به کافه شده است. فضای کافه بیشتر مناسب قرارهای دوستانه و دسته‌جمعی است. هر چند اگر قرار کاری هم داشته باشید نیز محل مناسبی برای قرارهای کاری است.

 

 کافه مارکوف 

آدرس : خیابان مطهری، باغ موزه قصر

زندان قصر هم یکی دیگر از آن بناهای قدیمی است که در دل خود کافه ای را جای داده است. البته زندان قصر خانه نیست و علاوه بر این کافه فضاهای دیگری مانند گالری و موزه هم دارد، پیشنهاد می کنم مطلب باغ موزه قصر ، باز شدن درهای زندان به روی مردم را بخوانید تا بیشتر با این مکان جذاب آشنا شوید.

کافه رومنس

 

آدرس: خیابان فردوسی، نرسیده به میدان فردوسی، کوچه ضرابی، پلاک ۴

این کافه هم یکی دیگر از آن کافه هایی است که در خانه ای قدیمی بر پا شده و پر است از حس و حال های خوب. هر چند وقت یک بار در این کافه بساط کار فرهنگی بر پا می شود. میز و صندلی های چوبی و پرده های حریر حکایت از اصالت این کافه دارد. در این کافه همه قشری وجود دارند از افراد مسن گرفته تا جواب های قبراق که برای تجربه هایی نو پا به اینجا گذاشته اند. کافه رومنس یکی از قدیمی ترین کافه هایی است که در دل خانه های قدیمی بنا شده. 

 

 کافه سینما 

آدرس: خیابان ولیعصر، باغ فردوس، موزه سینمای ایران

این کافه هم مانند کافه مارکوف در دل یک بنای قدیمی قرار گرفته که امروز تبدیل به موزه سینما شده است. این کافه مدرن که در دل یک بنای قدیمی قرار گرفته است، فضایی آرام و به دور از شلوغی را برای تان فراهم می کند که با توجه به قرار گیری محله کافه بیشتر شبیه یک معجزه است. البته حضور موزه سینما هم به جذابیت این کافه کمک کرده است. 

 

عمارت مسعودیه یکی از عمارت های قدیم و با ابهت تهران است که در دل خود کافه ای جذاب را جای داده است. این کافه با منوی جالب خودش مشتریان زیادی را جلب می کنه. صرف صبحانه در این کافه و عمارت رو به شدت بهتون پیشنهاد می کنم. البته قبل از رفتن بهتره که حتما رزرو کنین که معطل نشوید چرا که معمولا این کافه شلوغ خواهد شد.

 

 کافه تهرون (باغ نگارستان)

آدرس : پشت مترو بهارستان، انتهای خیابان دانشسرا، ابتدای خیابان گودرزی، علائی سابق، درب شمالی و اصلی باغ نگارستان

گشت و گذار در باغ صد و هفتاد ساله نگارستان می تواند حسابی حال شما را جا بیاورد. در این باغ عمارت های قدیمی زیادی وجود دارد که هرکدام به یک کاربردی اختصاص داده شده اند. یکی از آن ها نگارخانه کمال الملک شده است، یکی تبدیل به کارگاه سفالگری و کاشی شده است و دیگری هم تبدیل به کافه ای شده است به غایت دوست داشتنی و زیبا که پیشنهاد می کنم حتما سری به آن جا بزنید و در هر فصلی که بود حتما آش رشته خوشمزه آن را امتحان کنید. 

 

 باغ موزه هنر ایرانی 

آدرس: خیابان ولیعصر ، الهیه ، خیابان دکتر حسابی

در دل این باغ کهنسال عمارتی وجود دارد و در کنار این عمارت یک کافه. این کافه و عمارت مکمل هم هستند و خیلی خوب با هم کنار می آیند فضای سرسبز اطراف کافه، به دکوراسیون کافه حس طراوت خاصی بخشیده است که پیشنهاد می کنم خودتان از نزدیک آن را تجربه کنید. 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید