
اتاق خبر - به گزارش روزنامه مانیتور چاپ کامپالا، «حسن کاتو» فرمانده ارشد اوگاندایی با اعلام خبر فوق، افزود: به دنبال حمله افراد مسلح به مقر نیروهای دفاعی اوگاندا در نزدیکی مرکز تجاری « آپیت» در شهر « گولو» در شمال این کشور، وضعیت امنیتی در این منطقه حکمفرما شد.
«کاتو» تاکید کرد: وضع امنیتی و تداوم عملیات های امنیتی علیه گروه های شورشی ادامه دارد.
کاتو از شهروندان این منظقه خواست تا با حفظ آرامش خود به نیروهای امنیتی برای برقراری دوباره آرامش و ثبات در منطقه، کمک کنند.
پیشتر گروه شبهنظامی موسوم به «ارتش مقاومت پروردگار» در صدد براندازی حکومت در اوگاندا بود. دیوان بینالمللی کیفری لاهه، در سال 2005میلادی، حکم بازداشت جوزف کنی و چند تن دیگر از رهبران این گروه، را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در این کشور، صادر کرد.
این در حالی است که تنش میان دولت و جناح مخالف در اوگاندا افزایش یافته است. بزیگیه که رهبر حزب هم اندیشی برای تغییر دمکراتیک است، در حصر به سر می برد.
پلیس وی را به توطئه برای ایجاد خشونت در کامپالا (پایتخت) متهم و او نیز در مقابل این اتهام ها را رد کرده است.
اوگانداکشوری آفریقایی و نسبتا پرجمعیت ( 37 میلیون نفر) در کنار دریاچه ویکتوریا و در همسایگی کشورهای سودان جنوبی،کنگو، رواندا،بروندی، تانزانیا و کنیا است.
ایرنا
94110
