Performancing Metrics

دشمنان آرزوی اختلاف میان قوا و رهبری را به گور می برند | اتاق خبر
کد خبر: 348191
تاریخ انتشار: 14 خرداد 1395 - 10:11
روحانی در مرقد مطهر امام خمینی مطرح کرد:
رئیس جمهوری در آیین بیست و هفتمین سالگرد ارتحال جانسوز امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، 'انقلاب اسلامی'، 'جمهوری اسلامی' و ' رهبری و ولایت فقیه ' را سه یادگار بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برای کشور دانست.

به گزارش اتاق خبر به نقل از ایرنا، حسن روحانی رییس جمهوری کشورمان که پنجشنبه شب و در جمع هزاران نفر ازعاشقان و دوستداران حضرت امام خمینی (ره) در مرقد آن امام راحل صحبت می کرد، با تاکید بر اینکه 'همه باید از انقلاب اسلامی به عنوان یادگار امام حراست کنیم'، اظهارداشت: ما به انقلاب اسلامی و انقلابی بودن ملت ایران افتخار می کنیم و برای حراست از آن و تداوم مسیر تکاملی این انقلاب از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
وی در تبیین 'جمهوری اسلامی' به عنوان دومین یادگار حضرت امام (ره) گفت: امام در کنار این انقلاب، نظام جمهوری اسلامی را طراحی کرد که می تواند الگویی موفق برای سایر کشورها و جهان اسلام باشد.
رئیس جمهوری افزود: امام در این نظام سازی در کنار اسلامیت بر جمهوریت تکیه و تاکید کرد که نظام ما 'جمهوری اسلامی' است و در همین چارچوب و در نخستین سال انقلاب، 5 بار انتخابات برگزار شد و در سال های آتی نیز، این حضور و مشارکت پررنگ مردم در انتخابات و نقش آفرینی آنان در مدیریت و حاکمیت ملی، حتی زیر بمباران ها رژیم بعثی متوقف نشد.
دکتر روحانی در تشریح سومین یادگار امام (ره) برای ملت ایران، اظهار داشت: با برنامه ریزی و تمهیدات امام، مجلس خبرگان رهبری توانست حضرت آیت الله خامنه ای را به عنوان رهبر انقلاب اسلامی در فاصله زمانی بسیار کوتاه برگزیند و مردم را در آن شرایط دشوار شادمان سازد.
رئیس جمهوری گفت: این راه و مسیر را امام برای ما مشخص و هموار کرد و 'رهبری و ولایت فقیه' سومین میراث گرانقدر حضرت امام است.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه با هدایت ها و رهنمودهای حضرت آیت الله خامنه ای، همه قوا همراه و همگام هستند و فاصله ای میان قوا و رهبری نیست، تصریح کرد : دشمنان ایران اسلامی این آرزو را به گور می برند که میان قوا و رهبری فاصله ای ایجاد شود.
رئیس جمهوری با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) گفت: اجتماع پر شور مردم در کنار مرقد مطهر امام راحل بزرگوار به معنای پیوند مستحکم امام و امت است.
وی با اشاره به اینکه در طول ٢٧ سال گذشته از ارتحال امام خمینی (ره) عشق و پیروی مردم از راه امام روز به روز بیشتر شده است، اظهارکرد: امام بزرگوار در آن دوران سیاه و خفقان تاریخی در ایران که نه احترامی به آیات قرآن و موازین و فرهنگ اسلامی از سوی حاکمان دیده می شد و نه گوش شنوایی نسبت به خواست و اراده مردم وجود داشت، به پا خاست و در برابر همه مستکبران جهان ایستاد.
دکتر روحانی با بیان اینکه مستکبران جهان و بویژه آمریکا در آن مقطع، ایران بزرگ را جزو حاکمیت و سرزمین خود می دیدند، افزود: این تغییر حاکمیت از لحاظ فرهنگی و سیاسی برای مردم ما قابل تحمل نبود.
رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: در آن مقطع از تاریخ از سویی چنین باوری را در اذهان مردم رواج داده بودند که نظام پادشاهی ابدی و غیر قابل تغییر است و از سوی دیگر مستکبران، جهان را به شرق و غرب تقسیم کرده بودند و نجات از سلطه غرب، به معنای پذیرش سلطه شرق بود.
وی با اشاره به اینکه مستکبران در جهان چنین وانمود کرده بودند که دوران حاکمیت ایمان و دین به سر آمده و هیچ کس نمی تواند با مبانی اسلام و قرآن حاکمیت سیاسی جامعه را بر عهده بگیرد، گفت: امام عزیز و بزرگوار ما همانند ابراهیم خلیل(ع) بر علیه مستکبران به پا خاست و به تنهایی یک ملت و امت بود.

** امام راحل انقلابی ترین و اخلاقی ترین مسیر را برای هدایت مردم برگزید
رئیس جمهوری، امام خمینی (ره) را مظهر ایمان مردم و آرمان یک ملت برشمرد و ادامه داد: در آن دورانی که کمتر کسی باور می کرد با یک نهضت و قیام بتوان یک رژیم قدرتمند را سرنگون کرد، امام راحل از ابتدا به حقانیت و پیروزی راهش مطمئن بود و از هیچ شخص و قدرتی هراسی به دل راه نداد و با شهامت، شجاعت و قدرت در این مسیر حرکت کرد.
دکتر روحانی ادامه داد: امام خمینی (ره) به عنوان یک فقیه عالی مقام، فیلسوف بلند مرتبه و آگاه به زمانه توانست در آن دوران علیه خودکامگی و استبداد رژیم ایستادگی کند و مرجعیت، علم، فقه و فلسفه و جایگاه او به عنوان معلم اخلاق در حوزه علمیه و وجود یاوران و شاگردان امام در کنار ایشان بود که در نهایت منجر به تبیین نظریه انقلاب و اجرای آن شد.
وی با اشاره به اینکه باور و توکل امام خمینی(ره) به لطف خدا و اعتمادش به مردم بود، اظهارکرد: ملت ایران به عنوان سرمایه عظیم و بزرگ اجتماعی همواره الفت و نزدیکی صمیمی با امام راحل و پس از ایشان با علما، روحانیت و اندیشمندان دینی داشته اند.
رئیس جمهوری سرمایه معنوی و ایمان مردم، سرمایه اجتماعی و اعتماد به مردم و علم و دانش امام به مسائل جهان و علوم دینی و اسلامی را موجب پیروزی انقلاب برشمرد و ادامه داد: امام خمینی(ره) با روش و شیوه منحصر به فرد خود که گاه با سکوت و گاه با فریاد و گاه با دعوت مردم به نهضت و قیام همراه بود؛ انقلابی ترین و اخلاقی ترین مسیر را برای هدایت مردم به آرمان هایی که متعلق به ملت ایران بود، برگزید و توانست از طریق تسخیر قلوب مردم پیروز شود.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه هیچ رهبری در انقلاب های جهان به اندازه امام خمینی (ره) مورد عشق و علاقه مردم نبود، گفت: امام عزیز و بزرگوار ما بر قلب مردم حاکم بود و به عنوان روح یک ملت و امت توانست انقلابی عظیم را به مقصد برساند.
رئیس جمهوری اضافه کرد: جاذبه امام خمینی(ره) در مسیر انقلاب این بود که توانست آحاد ملت را به خود جذب کند و برای رسیدن به پیروزی حمام خون به راه نینداخت.

** باید از میراث بزرگ و نظام جمهوری اسلامی ایران پاسداری کنیم
رئیس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه 'تبیین واقعیت این کشور و انقلاب برای جهانیان، وظیفه ای همگانی است'، تصریح کرد: اکنون نباید اجازه دهیم صهیونیست ها و مستکبران، افکار عمومی جهانیان را شکل دهند و به دروغ چهره ملت ایران، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی را به دیگران مخدوش معرفی کنند.
روحانی ادامه داد: امام(ره) بزرگ ترین انقلاب مردمی را به ثمر نشاند و جهانیان را شگفت زده کرد؛ انقلابی که نه تنها در سرنوشت ایران بلکه در منطقه و کل جهان تأثیرگذار بود.
وی با تاکید بر اینکه باید از این انقلاب حراست و حفاظت کنیم، افزود: پیام انقلاب، آزادی استقلال و دین باوری است؛ ما در تمام انقلاب های دنیا شاهد بوده ایم که بعد از پیروزی انقلاب، صندوق نیست بلکه سرکوب است اما انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که امام صندوق و آراء را به مردم ارائه داد و بدان عمل کرد.
رئیس جمهوری تصریح کرد: امام در هیچ شرایطی مسیری را که برای انقلاب تعیین کرده بود، تغییر نداد و به رغم برخی دشواری ها، هیچگاه شرایط را بحرانی اعلام نکرد و این نشانگر آرامش و قدرت امام بود.
رئیس شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه امروز باید از این میراث بزرگ و نظام جمهوری اسلامی ایران پاسداری کنیم، ادامه داد: تقویت کارآمدی نظام، وظیفه همه ماست و اگر می خواهیم جمهوری اسلامی ایران به عنوان ودیعه بنیانگذار کبیر انقلاب، حراست شود و استحکام یابد، باید کارآیی و کارآمدی نظام را بالاتر ببریم.
دکتر روحانی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران درهشت سال دفاع مقدس با کمک سپاه، ارتش، بسیج مستضعفین و نیروی انتظامی، تحت فرمان امام خمینی(ره) قدرت بی نظیر دفاعی خود را نشان داد، گفت : در آن زمان همه قدرت های بزرگ، از صدامیان حمایت می کردند و ملت ایران، تنها در سایه رهبری امام(ره) ایمان و عشق به خاندان رسالت، در جنگ هشت ساله ثابت کرد که انسان با انگیزه بر هر سلاحی پیروز می شود.

**ملت ایران با هدایت رهبر انقلاب قدرت سیاسی خود را به رخ جهانیان کشاند
رئیس جمهوری با بیان این که ملت ایران با رهبری و هدایت های مقام معظم رهبری در سال 93 و 94 نیز قدرت سیاسی خود را به رخ جهانیان کشاند و نشان داد که از حقوقش با قدرت ملی، ایمان، مقاومت، زبان سیاسی، حقوقی و منطق به خوبی دفاع می کند، تأکید کرد: توانستیم سایه شوم جنگ را از مردم ایران دور کرده، حقوق ملت را در مجامع بین المللی تثبیت کنیم و تحریم های ظالمانه نیز درهم شکسته شوند.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه حق فروش نفت، تجارت و معاملات را از ما گرفته بودند و می خواستند ملت را در برابر توطئه استکبار و صهیونیست تسلیم کنند، افزود: اما ملت با هدایت های رهبر معظم انقلاب و سرداران دیپلماسی توانست پیروزی سیاسی و سپس اقتصادی را به ارمغان آورد.
رئیس شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: باید برای کارآمدتر و کاراتر نظام جمهوری اسلامی ایران همه تلاش خود را به کار گیریم و اگر متحد شویم و تحت هدایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی حرکت کنیم، مسیر سهل و آسان است و مردم ایران می توانند دنیایی آرام، عزتمندانه، قوی و مستحکم در برابر قدرت های جهانی داشته باشند.

**تحقق امنیت، آرامش، وحدت نظام در سایه پرچمداری مقام معظم رهبری
دکتر روحانی اظهارکرد: اگر امام در ماه های آخر عمر زندگی پربرکت خود قدم های مهم را برنمی داشتند مشخص نبود که مسیر رهبری انقلاب به کجا ختم می شود. ابتدا لازم بود در قانون اساسی بازنگری صورت بگیرد که امام زمینه را برای آن مهیا نمود و با بیانات خود در جمع بزرگان نظام در این خصوص که اگر کسی مجتهد نبود اما مورد تأیید نمایندگان خبرگان رهبری قرار گرفت به طور طبیعی ولی فقیه است، راه را برای اجماع آماده کرد.
وی با بیان اینکه در 14 خرداد 68 چشم ها گریان بود اما در غروب آن روز لبخندی بر لبان مردم نشست و شادمان شدند، اظهارکرد: با برنامه ریزی و تمهیدات امام(ره)، مجلس خبرگان رهبری توانست حضرت آیت الله خامنه ای را در کمترین زمان به عنوان رهبر انقلاب تعیین کند.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه در تمام نظام های دنیا بحث جانشینی می تواند ملتی را از پای در آورد، و با طرح این پرسش که چگونه این ملت و نمایندگان خبرگان توانستند جانشین را تعیین کنند، تأکید کرد: این راه را امام برای ما مشخص و هموار کرد.
رئیس جمهوری با اشاره به آرامش و ثبات کشور، باوجود بی ثباتی ها در منطقه و دنیای اسلام گفت: این امر ناشی از ایمان، ایستادگی، وحدت، انسجام و نقش تأثیرگذار ولی فقیه در حفظ و تقویت وحدت و انسجام ملی است.
دکتر روحانی تصریح کرد: آنانی که آرزو دارند فاصله ما با یکدیگر و قوا با رهبری را مشاهده کنند، این آرزو را با خود به گور خواهند برد.
رئیس جمهوری ادامه داد: افتخار می کنیم که مجلس خبرگان رهبری، سالم ترین، آگاه ترین و با لیاقت ترین فرد را انتخاب کرد و در طول 27 سال گذشته امنیت، آرامش، وحدت نظام در سایه پرچمداری مقام معظم رهبری محقق شده است.
دکتر روحانی در ادامه با تأکید بر اینکه وظیفه ما حراست و احترام به خاندان بزرگ امام خمینی(ره) است، افزود: خوشحالیم که امروز حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی فرزند یادگار امام، به عنوان سرمایه ای بزرگ برای حوزه علمیه و سرمایه ای فکری و سیاسی برای نظام جمهوری اسلامی ایران در کنار ما است.

نظرات
ADS
ADS
پربازدید