به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، ناصر شهنازی سرمربی تیم ملی والیبال "ب" ایران بعد از پیروزی برابر ژاپن گفت: تیم ایران برابر ژاپن نسبت به روز اول تفاوتهای بسیار عمدهای داشت و این تفاوت نیز دلیل شناخت کامل از تیم ژاپن بود.
او در ادامه افزود: ملیپوشان به خوبی شرایط مسابقه را درک می کردند. تیم ایران دیدارهای تدارکاتی کمی در مدت آماده سازی داشت، اما در این رقابت ها سعی می کنیم بازی به بازی بهتر شویم.
سرمربی تیم ملی "ب" والیبال درباره غیبت اشیکاوا و تاثیر آن در شکست تیم ژاپن، اضافه کرد: غیبت او در شکست تیم ژاپن بدون تاثیر نبود. تیم ژاپن بسیار جوان است که با برنامه ریزی برای آینده در این رقابت ها شرکت کرده است ولی اگر ایشکاوا هم بود با توجه به شناختی که از این تیم داشتیم، ملی پوشان ایران پیروز میدان می شدند، شاید نیاز به تلاش بیشتری برای برد وجود داشت.
شهنازی درباره دیدار سوم تیم ملی "ب" والیبال ایران برابر کره جنوبی، گفت: دو دیدار این تیم را دیدیم و با شناخت بیشتری نسبت به مسابقه با ژاپن به مصاف کره جنوبی می رویم.
او در پایان گفت: کادر فنی و بازیکنان همه با هم همدل هستند که تیم نتیجه بگیرد و برای رسیدن به اهداف خود تلاش فراوان می کنند که جای تشکر دارد. خوان سیچلو نیز به عنوان فردی که درک زیادی نسبت به والیبال دارد، در کنار تیم ملی "ب" و وجودش یک غنیمت است.
انتهای پیام/
کد: 94108

