Performancing Metrics

اقتصاد مقاومتی با مسئولان فاسد و مدیرانی که حقوق نجومی می‌گیرند، محقق نمی‌شود | اتاق خبر
کد خبر: 390657
تاریخ انتشار: 4 فروردین 1396 - 16:43
ذوالنور گفت: اقتصاد مقاومتی با افراد سست‌عنصر تحقق پیدا نمی‌کند. اقتصاد مقاومتی با حضور مسئولان فاسد و مدیرانی که حقوق نجومی می‌گیرند و از مدیران حقوق نجومی‌بگیر حمایت می‌کنند، محقق نمی‌شود.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از افکارنیوز، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنورینماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال 96 به نام "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال"، اظهار داشت: سال 94 را مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی اعلام کردند، اما در این سال اقدام خاصی صورت نگرفت، گرچه حل معضل اقتصادی کشور و تحقق اقتصاد مقاومتی امری نیست که ظرف یک یا دو سال اتفاق بیفتد و مستلزم یک اقدامات زیرساختی گسترده و همه‌جانبه است، اما در سال 94 اقدامی نشد و دولت با یک‌سری کلیات، لفاظی و مشغول شدن به موضوع برجام، از تحقق اقتصاد مقاومتی غافل شد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری سال 95 را سال "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" اعلام کردند تا مسئولان را از کلی‌گویی خارج کنند، ولی متأسفانه سال 95 هم اتفاقی نیفتاد، کارهایی شد، اما در طراز و شأن این موضوع و هم‌سطح این اهداف نبود، یعنی اگر ما چیزی به‌عنوان اقتصاد مقاومتی هم نداشتیم، دولت همین کارهای معمولی را انجام می‌داد، حتی معتقدیم در سطح اقدامات طبیعی و معمولی هم نبود.

این نماینده مجلس تأکید کرد: در واقع اگر ما اقتصاد مقاومتی و بحران اقتصادی و معشیتی مردم را نداشتیم، باز هم این اقدامات دولت در سال 95 اقداماتی نبود که برای یک کشور معمولی انجام ‌می‌گرفت، لذا مقام معظم رهبری امسال به‌روی مؤلفه‌های اصلی اقتصاد مقاومتی، دو موضوع مهم را تعیین فرمودند که یکی تولید و دیگری اشتغال است.

حجت‌الاسلام ذوالنوری ادامه داد: وقتی مقام معظم رهبری به‌روی تولید و اشتغال مولد تأکید می‌فرمایند، یعنی اقتصاد ما اقتصاد واردات‌محور نباشد، اقتصادی باشد که ما را به خودکفایی برساند، اقتصاد اسیرشده در چاه رکود نباشد، یعنی یک اقتصاد فعال، پرنشاط و پرجنب و جوش باشد. وقتی صحبت از تولید می‌شود، یعنی اقتصاد ما صادرات‌محور باشد و این یعنی ارزآوری و جلوگیری از بیرون رفتن ارز کشور و اگر می‌گوییم اقتصاد تولیدمحور یعنی اینکه اشتغال را به‌دنبال دارد.

وی همچین گفت: مقام معظم رهبری دو مقوله کلیدی را انتخاب کردند و تأکید فرمودند و الزامات و لوازم تحقق آن را اشاره فرمودند و به نقش قوای سه‌گانه هم اشاره و تأکید کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: آنچه مانع تولید است، وجود یک ناامنی در سرمایه‌گذاری است. در واقع سرمایه‌گذار احساس امنیت نمی‌کند که پول و سرمایه‌اش را در تولید سرمایه‌گذاری کند که قوه قضائیه می‌تواند در ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری با مبارزه با فساد اقتصادی و برخورد با کالای قاچاق نقش داشته باشد.

حجت‌الاسلام ذوالنوری ادامه داد: مجلس شورای اسلامی هم با تصویب قوانین مؤثر و پالایش و حذف قوانین دست و پاگیر تولید می‌تواند مؤثر باشد و با ایفای نقش نظارتی خود مراقبت کند که دولت در مسیر و ریل درست برای ایجاد اشتغال و رفع موانع تولید اقدام کند.

وی با بیان اینکه قوه مجریه مخاطب اصلی فرمایشات مقام معظم رهبری بود، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند مسئولان فعال، دلسوز، بدون کسالت، کارآمد و فعال، متولی کار باشند. وقتی در دولت برخی حال ندارند زودتر از ساعت 10 صبح بیدار شوند و بیشتر از ساعت 2 بعدازظهر کار نمی‌کنند، نمی‌توان امید به تحقق اقتصاد مقاومتی داشت. اقتصاد مقاومتی با افراد سست‌عنصر تحقق پیدا نمی‌کند. اقتصاد مقاومتی با حضور مسئولان فاسد و مدیرانی که حقوق نجومی می‌گیرند و از مدیران حقوق نجومی‌بگیر حمایت می‌کنند، محقق نمی‌شود.

این نماینده مجلس در پایان تأکید کرد: امیدواریم مردم در انتخابات پیش‌ِرو نسبت به انتخاب مدیرانی که با روحیه و فرهنگ جهادی بتوانند در کشور کار کنند، توجه لازم را داشته باشند.

 

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید