انتخاب پارتیشن اداری به چالش اصلی شما در طراحی و دکوراسیون دفتر کار تبدیل شده است؟ پس ادامه این مطلب را از دست ندهید.
چگونه بهترین پارتیشن اداری را انتخاب کنیم؟
با وجود تنوع گسترده ای که در میان پارتیشن های اداری وجود دارد، انتخاب آن برای مدیران دفاتر کاری کمی سخت شده است. اما جای نگرانی نیست. با یک روش ساده می توان بهترین آن را به دفتر کار اضافه نمود.
1. هدف از خرید پارتیشن اداری را تعیین کنید
اولین گام از انتخاب بهترین پارتیشن اداری، تعیین هدف از خرید است. باید بدانید که آن را دقیقاً برای برطرف کردن چه نیازی خریداری می کنید. معمولاً مدیران به منظور برطرف کردن نیازهایی همچون موارد زیر به کار می برند :
· تفکیک صحیح فضاهای اداری به چندین بخش مختلف
مهم ترین کارکرد پارتیشن های اداری، تقسیم ایده آل فضای اداری به چندین بخش است. کلیه پارتیشن ها به شما در تقسیم فضاهای اداری کمک می کنند. پس تفاوتی ندارد از کدام یک استفاده می کنید.
· بهینه سازی فضاهای اداری
برای تقسیم فضاهای اداری کوچک، به جای دیوارهای ثلب و مسدود کننده از پارتیشن استفاده می شود. معمولاً برای بهینه سازی فضاهای اداری از نوع شیشه ای آن استفاده می شود. این نوع تقسیم کننده می تواند بدون اشغال کمترین فضا، یک تفکیک صحیح و ایده آل ایجاد کند. اگر هدف شما از نصب پارتیشن ها بهینه سازی فضاست، می توانید از انواع تک یا دو جداره شیشه ای استفاده کنید.
· ایجاد عایق صوتی در فضاهای اداری
در فضاهایی که نیاز به تمرکز زیاد وجود دارد، از پارتیشن اداری برای ایزوله کردن فضا در برابر آلودگی های صوتی استفاده می شود. می توان با پارتیشن بندی صحیح فضا، تمرکز و راندمان کاری کارمندان را تا حد قابل توجهی بالا برد. اگر هدف شما ایجاد یک محیط ایزوله است، باید سراغ نوع دوجداره و ضخیم بروید.
· ایجاد حریم شخصی در شرکت
در دفاتری که نبود حریم شخصی منجر به مشکلات فراوان شده، نصب پارتیشن اداری راهگشا خواهد بود. می توان به کمک پارتیشن هایی با شیشه های مات، حریمی مناسب برای انجام فعالیت های اداری تعریف نمود. نوع چوبی آن نیز در ساخت حریم شخصی، موثر عمل می کنند.
· زیباسازی دکوراسیون اداری و رفع اشکالات موجود در فضا
کارکرد دیگر پارتیشن ها بهبود کیفیت دکوراسیون است. می توانید با نصب آن با کمترین هزینه یک نوسازی و بازسازی زیبا و جدی انجام دهید. اگر هدف شما بهبود کیفیت دکوراسیون است از انواع شیشه ای لوکس، چوبی مدرن و گیاهی نوین استفاده کنید.
· تقسیم عادلانه نور به فضاهای مختلف اداری
نصب و راه اندازی پارتیشن می تواند به شما در تقسیم متعادل نور و تهویه به اتاق های مختلف، کمک کند. به خصوص اگر از نوع شیشه ای کمک بگیرید.
· مدیریت صحیح اتاق های اداری با ایجاد یک محیط شفاف
با نصب پارتیشن های شفاف شیشه ای در اتاق های اداری مختلف، می توان افراد را به طور منظم تحت کنترل داشت.
2. بودجه مورد نظر را تعیین کنید
دومین گام از خرید پارتیشن اداری، تعیین بودجه است. شاید بتوان گفت مهم ترین گام در پارتیشن بندی شرکت نیز همین مرحله است. بسته به اینکه بودجه شما برای خرید آن چقدر است، نوع و کیفیت متفاوت خواهد بود. کیفیت متریال به کاررفته در پآن درست بر اساس بودجه شما تعیین خواهد شد. متریال های مقاوم و با کیفیت، هزینه بیشتری ایجاد می کنند. اما استفاده از آنان به مراتب مقرون به صرفه تر خواهد بود.
بهترین نوع پارتیشن های اداری نمونه های چوبی هستند که از چوب طبیعی درخت ساخته شده و شکل و شمایل بسیار خاصی دارند. اما متداول ترین نوع آن ها شیشه ای دوجداره هستند که علاوه بر شکل و شمایلی مدرن، کارکردی ایده آل دارند. معمولاً قیمت نوع شیشه ای ساده، کمترین میزان قیمت بازار است. با تعیین بودجه می توانید به راحتی وارد مراحل بعد شوید.
3. نوع پارتیشن اداری را انتخاب کنید
در قدم بعد می بایست با تلفیق دو مرحله قبل، بهترین پارتیشن اداری را انتخاب کنید. در این خصوص تنوع قابل توجهی از محصول روبروی شما قرار می گیرد. رایج ترین آن ها را می توان در موارد زیر معرفی نمود.
- پارتیشن شیشه ای : رایج ترین نوع است که در انواع تک جداره، دو جداره یا سه جداره به کار می رود. این نوع جلوه ای مدرن به دفاتر کاری می دهد.
- پارتیشن چوبی : این نوع بسته به سبک طراحی در دکوراسیون های مدرن یا کلاسیک به کار می روند. نمونه های ساخته شده از چوب درخت، بیشترین مقاومت را در برابر صدمات فیزیکی و آسیب های محیطی دارند.
- پارتیشن های دکوراتیو : نوع دیگری به عنوان عنصر دکوراتیو به کار می روند.به بهبود کیفیت دکوراسیون کمک کرده و شکل متفاوتی به فضا می بخشد.
4. از یک مجری برای پارتیشن بندی کمک بگیرید
در قدم بعد باید از یک شرکت حاذق و حرفه ای برای اجرای انواع پارتیشن اداری کمک بگیرید. شرکت های معتبر با تقسیم صحیح فضا و نصب درست پارتیشن در شرکت، به شما در بهینه سازی در مصرف فضا نیز کمک می کنند. آن ها تلاش می کنند تا در تناسب با سبک دکوراسیون شرکت، بهترین آن را انتخاب کنند.