نایب رییس شورای اصناف کشور از فعالیت 3 میلیون واحد صنفی در کشور با اشتغال 8 میلیون و 500 هزار نفری خبر داد.
ایسنا- منطقه گیلان، جلالالدین محمد شکریه در جمع مدیران منتخب واحدهای تولیدی شهر صنعتی رشت که در سالن اجتماعات مجتمع فولاد گیلان برگزار شد، گفت: ارتباط صنعت و صنوف تعریف شده است زیرا اگر تولیدکننده خوبی باشیم و توزیع کننده خوبی نداشته باشیم تولیدات ما به زمین می خورد.
وی اضافه کرد: این هنر واحدهای پخش است که با آرامش تولیدات را به مقصد می رسانند.
شکریه با بیان اینکه اصناف در کشور بیش از 17 درصد تولید ناخالص کشور را هدایت میکنند، ادامه داد: در مجموع در کشور 3 میلیون واحد صنفی داریم و در مجموع در این واحدها 8 میلیون و 500 هزار نفر مشغول به کار هستند.
وی تاکید کرد: اصناف به عنوان بزرگترین مجموعه کارفرمایی کشور هستند و اگر قوانین شیبدار واحدهای صنفی حذف شوند شاهد اشتغال بیشتر در بخش اصناف خواهیم بود.
او با بیان اینکه اصناف از وامهای پایدار بی بهره هستند مگر در عقود مضاربه، تصریح کرد: 15 سال است که درصد سود خرده فروشی و عمده فروشیها تغییر نکرده و این از مشکلات اصناف کشور است.
نایب رییس شورای اصناف کشور با بیان اینکه به ادعای دولت وقت در اجرای هدفمندی یارانه ها اصناف بهترین همکاری ها را داشتند، ادامه داد: اما این همکاریها نه تنها موجب تشویق اصناف نشد بلکه با گران شدن حاملهای انرژی واحدهای صنفی شاهد تنبیه اصناف هم شدیم.
وی با انتقاد از افزایش مالیاتها گفت: وقتی برای هر 25 نفر یک واحد صنفی وجود دارد تقسیم ثروت چگونه توضیح داده می شود و پرداخت این مالیاتها چگونه باید انجام شود؟
شکریه با اشاره به اینکه هزینه تولید در اصناف فوق العاده بالاست، خاطرنشان کرد: هزینههایی مانند بیمه، مالیات، حمل و نقل و... باعث میشود تا رقابت با کالای خارجی از ما گرفته شود.
وی گفت: راه برون رفت از انباشت تولید ورود به سازمان تجارت جهانی است.
شکریه اضافه کرد: در سال 84 کشور ایران به عنوان عضور ناظر در WTO پذیرفته شد اما این کار رها شد و تا به امروز برای ورود به این سازمان کاری نشده است.
وی ادامه داد: برای ورود به سازمان تجارت جهانی از امروز باید اقدام کنیم زیرا فردا دیر است و این کار از نان شب برای ما واجبتر است.
وی به خصوصی سازی واقعی در کشور تاکید کرد و گفت: اگر بتوانیم دو درصد بهره وری را افزایش دهیم نرخ تورم هفت درصد کاهش می یابد.
شکریه با بیان اینکه اصناف در دورههای قبل گرفتار آیین نامههای هیجانی شدند، تاکید کرد: اجرای اصل 44 قانون اساسی مساوی است با کندن سلولهای سرطانی از پیکره اقتصادی کشور.