
این خودرو در سال ۲۰۱۴ در نمایشگاه خودروی ژنو به نمایش در آمد. اوراکان جایگزین مدل جنجالی لامبورگینی گالاردو است. این خودرو در سه ماه دوم سال ۲۰۱۴ وارد بازار شد. نهایت سرعت این سوپر اسپرت نیز ۳۲۵ کیلومتر بر ساعت است. نام این مدل از یکی از گاومیشهای معروف اسپانیایی گرفته شده که جسارت و حس مبارزه طلبی اش زبانزد خاص و عام بوده است. در نامگذاری لامبورگینی اوراکان همچنین عبارت 610-4 LP به چشم میخورد که به قدرت چشمگیر آن اشاره دارد.
موتور اوراکان بر طبق سنت لامبورگینی تنفس طبیعی است و از سیلندرهای متعدد سود میجوید. موتور ۵٫۲ لیتری و ۱۰ سیلندر آن در دور موتور ۸۲۵۰ دور در دقیقه ۶۱۰ اسب بخار قدرت تولید میکند در حالی که حداکثر گشتاور آن به مقدار ۵۶۰ نیوتن متر در دور موتور ۶۵۰۰ دور در دقیقه در دسترس است.
یک جعبه دنده ۷ سرعته و دو کلاچه LDF و یک سیستم چهارچرخ محرک با کنترل کاملاً الکترونیکی مسئول تبدیل قدرت موتور به عملکرد مسحورکننده اوراکان هستند. سه حالت عملکرد یعنی استرادا، اسپورت و کورسا پاسخ ساسات و گیربکس، کیفیت صدا، کنترل پایداری و رفتار سیستم تمام چرخ محرک را مشخص میکنند. در صورت تمایل میتوانید سیستم متغیر فرمان به نام فرمان دهی دینامیک لامبورگینی و همچنین کنترل سیستم تعلیق را نیز دریافت کنید.
از آن جایی که وزن کل خودرو ۱۴۲۲ کیلوگرم است نسبت قدرت به وزن آن تنها ۲٫۳۳ کیلوگرم بر اسب بخار است. به کارگیری آلومینیوم و فیبرکربن در شاسی در این امر تاثیر بسزایی داشته است. در نتیجه شتاب گیری صفر تا صد کیلومتر بر ساعت آن ۳٫۲ ثانیه به طول میانجامد. علاوه براین وزن کم تر خودرو مصرف سوخت را نیز پائین میآورد. استفاده هوشمندانه از هر دو حالت تزریق مستقیم و غیرمستقیم سوخت و بهرهگیری از سیستم استارت استاپ هم نقش موثری در مصرف سوخت ۱۲٫۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر و میزان آلایندگی ۲۹۰ گرم دی اکسید کربن در هر کیلومتر اوراکان داشته است. با هم نگاهی به مدل 2015 آن می اندازیم:
[aparat id="VgXRN"]