
نایب رئیس اتاق ایران از ارائه گزارش عملکرد اتاق بازرگانی در تیرماه سالجاری خبر داد و افزود: « برای اولین بار در تاریخ اتاقهای بازرگانی بعد از انقلاب ، جلسه ای به ارائه گزارش عملکرد اتاق بازرگانی اختصاص پیدا می کند.»
پدرام سلطانی که در جمع اعضای کمیسیون تشکلهای اتاق ایران حضور یافته بود، گفت: سالها جلسات نمادین در اتاق برگزار شده است، ولی در این جلسه تلاش میکنیم گزارشی جامع از کل عملکرد اتاق بازرگانی ارائه شود.
او ضمن ابراز نارضایتی از پیشرفت برخی کارها در اتاق گفت: دور گذشته استراتژی اتاق تدوین شد ولی نحوه اجرای استراتژی و دانش آن در اتاق وجود ندارد.
وی اذعان کرد: با وجود اینکه نباید منکر پیشرفت اتاق در طول 5 – 4 سال گذشته شد که تا حدی جبران عقب ماندگی اتاق بود، اما از اتاقی که نخبگان بخش خصوصی در آن حضور دارند و با این مفاهیم بیش از سایر افراد جامعه آشنا هستند بیش از اینها انتظار وجود دارد.
ضعف اتاق ایران در نداشتن ساختار سازمانی مشخص
او در پاسخ به انتقاد برخی اعضای کمیسیون مبنی بر عدم رسیدگی به مشکلات تشکلها در اتاق و بی جواب ماندن درخواستها و نامه های ارسالی آنها توضیح داد: اتاق ساختار سازمانی مشخص و شرح وظایف مدون بر اساس آن را ندارد.
او گفت: چنانچه در یک سازمان با موضوعات مدیریتی آشنایی نباشد، امورات با مشکل مواجه شده و هرچه سازمان بزرگتر باشد ضعفهای مدیریتی آن هم بیشتر آشکار می شود.
در ادامه این جلسه مسایل و مشکلات انجمن مشاوره شغلی و کاریابی ایران که از 5 سال گذشته در اتاق به ثبت رسیده است مطرح شد.
سلطانی در همین خصوص به مشکلات روزمره نظام کاریابی در کشور اشاره کرد و گفت: هدف از تشکیل انجمنها این است که با همفکری و همگن کردن مشکلات و موضوعات چانه زنی با دولت برای حل آنها تقویت شود و انتظار اتاق نیز این است که تاجائیکه پتانسیل رشد درون زا وجود دارد ، تشکلها خود را رشد دهند.
وی افزود: اتاق باید پایشگر عمومات کسب و کار باشد و تشکل ها باید آنقدر توانمند باشند که جایگزین اتاق در حوزه صنفی خود و قائم به خود باشند، ولی مشکلات مشترک در سطوح بالاتر در تشکلهای رده بالا و نهایتادر اتاق حل شود.
او پیوند تشکلها با کمیسیونها را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید از تشکلهایی که ظرفیت کار کارشناسی و تشکلی بالایی دارند بیشترین استفاده را ببریم و موازی کاری و سطحی کاری در بخش خصوصی را به حداقل برسانیم.