Performancing Metrics

رونمایی از گوشی‌های هوشمند سری K ال‌جی | اتاق خبر
کد خبر: 307396
تاریخ انتشار: 19 دی 1394 - 00:24
شرکت ال‌جی الکترونیکس(LG) از سری K، گوشی‌های هوشمند با فناوری دوربین پیشرفته و قابلیت‌های UX مدل‌های ممتاز ال‌جی رونمایی می‌کند.

اتاق خبر- شرکت ال‌جی الکترونیکس(LG) از سری K، گوشی‌های هوشمند با فناوری دوربین پیشرفته و قابلیت‌های UX مدل‌های ممتاز ال‌جی رونمایی می‌کند.

بنابراین گزارش دو محصول اول این سری از گوشی‌های هوشمند ال‌جی، K10 و K7، در نمایشگاه CES 2016 در معرض دید عموم قرار می‌گیرند.

گوشی‌های هوشمند سری K ال‌جی پیشگام زبان طراحی glossy pebble هستند که با ظاهر به‌روز، شیک، منحنی و مدرن برای نسل جوان طراحی شده‌اند.

طراحی glossy pebble با طراحی دو و نیم بعدی جدید Arc Glass ال‌جی کامل شده است تا ظاهری یکپارچه و صاف به دستگاه بدهد؛ این قابلیت باعث شده تا وجوه سری K بدون بریدگی دکمه به نظر برسد و با این طراحی، گوشی‌های K10 و K7 بسیار ویژه‌تر و گران‌تر از آنچه که هستند به نظر می‌رسند. 

کاور پشتی الگوی بافتی شکل دارد که هم در دست گرفتن را راحت‌تر می‌کند و هم می‌توان با خیال آسوده گوشی را جابه‌جا کرد.

به دلیل اینکه مشتریان امروزی سبک زندگی فعالی دارند، سری K با ایده تولید و استفاده محتواهای چندرسانه‌ای طراحی شده و با نمایشگری بزرگ لذت تماشای تصاویر و ویدئوهای گرفته شده با پیشرفته‌ترین دوربین گوشی هوشمند را دو چندان می‌کند؛ K10 دوربین پشت 13 مگا پیکسلی و دوربین جلوی 8 مگا پیکسلی دارد.

با قابلیت‌های محبوب Gesture Shot و Gesture Interval Shot ال‌جی، گرفتن سلفی راحت و بدون دردسر شده است. Gesture Shot، قابلیتی است که با آن کاربران می‌توانند تنها با بالا آوردن یک دست باز در ماقبل لنز و مشت کردن آن عکس بگیرند. دو بار باز و بسته کردن دست باعث فعال شدن خودکار قابلیت Gesture Interval Shot می‌شود و دوربین چهار عکس پی‌درپی می‌گیرد؛ هر دو گوشی به فلش سلفی مجهز شده‌اند تا تصاویری که کاربران حتی در تاریکی می‌گیرند بدون نقص ثبت شود.

منبع: ایسنا 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید