Performancing Metrics

مانور آمادگی ستاد خدمات سفر در کرمانشاه ۲۵ اسفند برگزار می شود | اتاق خبر
کد خبر: 323224
تاریخ انتشار: 14 اسفند 1394 - 04:04
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از برگزاری مانور دستگاه های عضو ستاد خدمات سفر استان در روز ۲۵ اسفند خبر داد.

به گزارش اتاق خبر به نقل از مهر، اصغر رشنو عصر امروز پنجشنبه در دومین جلسه ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه که در محل استانداری کرمانشاه برگزار شد، از برگزاری رزمایش آمادگی دستگاه های خدمات رسان نوروزی استان در هفته پایانی سال خبر داد.

وی گفت: این رزمایش از ساعت ۹ صبح روز سه شنبه ۲۵ اسفند ماه با حضور دستگاه های ستاد خدمات سفرهای نوروزی در پارک شرقی طاق بستان کرماشاه برگزار می شود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه تصریح کرد: دستگاه های عضو ستاد خدمات سفر با حضور در این رزمایش آمادگی و توان خود را برای خدمت رسانی در ایام نوروز نشان خواهند داد.

رشنو در ادامه به ظرفیت های خوب گردشگری کرمانشاه اشاره کرد و گفت: برنامه های متنوعی برای ایام نوروز امسال در نظر گرفته شده که امیدواریم به نحوی مطلوب اجرایی شوند.

وی خاطر نشان کرد: کرمانشاه همواره در سال های گذشته از استان های مقصد گردشگری در ایام نوروز بوده و امیدواریم امسال نیز شاهد حضور گسترده گردشگران در استان باشیم.

رشنو از انجام هماهنگی های لازم با شهرداری در راستای اجرای برنامه های نوروزی خبر داد و گفت: با هماهنگی و همراهی کلیه دستگاه های عضو ستاد خدمات سفر می توانیم میزبان خوبی برای گردشگران از نقاط مختلف کشور باشیم.

94105

مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید