Performancing Metrics

محدودیت های ترافیکی آخر هفته محورهای کندوان ، هراز و فیروزکوه | اتاق خبر
کد خبر: 365679
تاریخ انتشار: 28 مرداد 1395 - 02:54
پلیس راه مازندران محدودیت های ترافیکی در محورهای مواصلاتی کندوان، هراز و فیروزکوه را برای تعطیلات پایان هفته جاری اعلام کرد.

اتاق خبر:پایگاه اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران روز چهارشنبه اعلام کرد که محدودیت ها از ساعت 12 امروز اعمال می شود و تا بامداد روز شنبه هفته آینده ادامه می یابد.
بر اساس این گزارش ، تردد موتور سیکلت از ساعت 12 ظهر امروز چهارشنبه بیست وهفتم مرداد تا ساعت شش بامداد روز شنبه سی ام مرداد در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه ممنوع است و تنها تردد موتور سیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.
محور کندوان
تردد انواع تریلر،کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس ممنوع است.
تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 15 روز جمعه بیست و نهم مرداد تا یک بامداد روز شنبه سی ام مرداد از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و با اعلام مامورین پلیس راه در محل تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 18 روز جمعه تا یک بامداد روز شنبه از مرزن آباد به سمت کرج بصورت یکطرفه خواهد بود.
محور هراز
تردد کلیه تریلرها ازمحور هراز ممنوع است و تردد کلیه کامیون ها وکامیونت ها به استثنای حاملین موادسوختی و فاسد شدنی از هشت صبح تا ساعت 24 روزهای چهارشنبه ،پنجشنبه و جمعه از محور هراز ممنوع است.
محور فیروزکوه
تردد کلیه تریلر ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت هشت صبح تا 24روزهای چهارشنبه و جمعه از تهران به قائمشهر و بالعکس ممنوع است.
استان مازندران بیش از 10 هزار و 700کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد.
کندوان ، هراز و فیروزه کوه سه محور اصلی مازندران است که این استان را به پایتخت و مناطق غربی کشور وصل می کند.
این سه محور شلوغ ترین جاده های مازندران در روزهای منتهی به تعطیلات عمومی است.

منبع: ایرنا

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید