Performancing Metrics

دلالی تونی بلر برای تجارت چین با کشورهای خلیج فارس | اتاق خبر
کد خبر: 113517
تاریخ انتشار: 23 خرداد 1394 - 18:35
اتاق نیوز - نخست وزیر پیشین انگلیس با نفوذ سیاسی خود، در موارد متعددی دلال معاملات اقتصادی چینی‌ها با دیگر کشورها بویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده است....
اتاق نیوز - نخست وزیر پیشین انگلیس با نفوذ سیاسی خود، در موارد متعددی دلال معاملات اقتصادی چینی‌ها با دیگر کشورها بویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده است.

به گزارش اتاق نیوز به نقل از فارس، «تونی بلر» نخست وزیر پیشین انگلیس با نفوذ در میان چینی‌ها، واسطه معاملات اقتصادی میان سیاسیون و سران ارشد اقتصادی این کشور برای سرمایه‌گذاری و معاملات اقتصادی با دیگر کشورها بوده است.

اسنادی به دست روزنامه تلگراف رسیده است که بر اساس آن معلوم شد «تونی بلر» برخی از تاثیرگذارترین سیاسیون و اقتصادیون چینی را ترغیب کرده است تا در صندوق ثروت ابوظبی با نام «مبادله» که یک شرکت سهامی است، سرمایه‌گذاری کنند.

به نوشته تلگراف، «تونی بلر» تسهیل کننده گفت‌وگوها میان مدیر عامل شرکت شیمیایی «دو» و برخی چهره‌های دولتی و اقتصادی چینی بوده است. نقش تونی بلر نشان از اهمیت یکی از مهم‌ترین نواحی همکاری اقتصادی در قرن جاری است که میان ثروتمندان و  کشور استراتژیک خاورمیانه و ظهور و بروز چین به عنوان کشوری قدرتمند در این ناحیه است.

روزنامه تلگراف روز پنج‌شنبه هفته گذشته اطلاعاتی از مشاوره اقتصادی تونی بلر در سطوح بین‌المللی را منتشر کرد که بر اساس آن میزان فعالیت‌ و مشاوره بین‌المللی اقتصادی تونی بلر نشان می‌دهد دارایی‌های وی سه برابر بیش از آن چیزی است که ادعا می‌کرده و یک شرکت بازرگانی برای مشاوره اقتصادی وی معادل 16 هزار پوند هر هفته برای حمایت از وی پرداخت می‌کند.

وی بعد از دوره نخست وزیری بیش از 20 بار به چین سفر کرده و برای مثال به دلیل حضور در جلسه‌ای اقتصادی در شهر صنعتی «دانگوآن» چین در سال 2007 از سوی یک شرکت املاک مبلغی معادل 200 هزار پوند دریافت کرد. «کین گنگ» مشاور روابط عمومی این شرکت املاک گفته بود تونی بلر در این معامله بسیار تاثیرگذار بود.

یک سخنگوی بلر گفته است وی اولین بار در سال 2014 معرف مبادله و اتاق بازرگانی استان «شینجیانگ» چین بوده است. این سخنگو مدعی شد بلر هیچ مبلغی را برای این منظور دریافت نکرده است. اما اطلاعات موجود نشان می‌دهد در طول 20 سفر به چین،  محل اقامتی که بلر آن را همواره ترجیح داده است یک هتل 5ستاره بوده که معمولا محل ملاقات دیپلمات‌ها و سران کشورهای جهان مقابل وزارت بازرگانی این کشور است. هزینه هر شب اقامت بلر در این محل معادل 4 هزار پوند برآورد شده است.

این واقعیت که تونی بلر زمانی نخست وزیر انگلیس بوده به وی این اعتبار را می‌دهد که رابطه نزدیکی با اتاق بازرگانی بین‌المللی چین در بخش خصوصی داشته باشد.
کلید واژه ها :
مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید