Performancing Metrics

آخوندی ماندگار شد | اتاق خبر
کد خبر: 150025
تاریخ انتشار: 14 مهر 1394 - 09:11

گزارش لحظه به لحظه خبرنگار پارلمانی اتاق نیوز از جلسه استیضاح وزیر راه و مسکن و شهرسازی:

 
مجلس شورای اسلامی به عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی اعتماد کرد.

به گزارش خانه ملت مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز -سه شنبه 14مهر- پس از بررسی استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی با 72رای موافق ،175 رای مخالف، 5رای ممتنع به استیضاح از مجموع آراء252 ماخوذه به عباس آخوندی اعتماد کرد.

محمد حسن فرهنگی نیز در خصوص نگاه آیین نامه به مقوله رای گیری گفت : بر اساس آیین نامه پس از انجام استیضاح رییس جلسه عدم اعتماد وزیر را به رای می گذارد.

ساعت 11:52
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در دفاع از عباس آخوندی تأکید کرد: ایشان یکی از وزرای پرکار کشور در حوزه راه و مسکن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، محمدرضا باهنر  در مخالفت با استیضاح وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم با بیان اینکه مذاکرات استیضاح کنندگان و پاسخ های وزیر را مفید ارزیابی می کند گفت:‌ جو مجلس را جو مساعدی می دانم بنده نه براساس ذهن خود بلکه براساس تحلیلی که از عملکرد مجلس و وزیر راه و شهرسازی دارم اخیرا در مصاحبه ای عنوان کردم که قطعا آخوندی بیش از مرحله اول رأی مجلس را خواهد داشت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی نمایندگان به او گفته بودند ضرورتی ندارد تا در دفاع از وزیر صحبت کند ادامه داد:‌ اما از آنجایی که تعهد داده بودم دردفاع از آخوندی صحبت کنم چند نکته را بیان خواهم کرد از جمله در خصوص پروژه مسکن مهر که پروژه بسیار عظیمی است باید از زوایای مختلف به آن نگاه کرد.

ساعت 11:20، یک نماینده مخالف استیضاح
آرامی: وزیر راه در حوزه مسکن مهر کار جهادی و انقلابی کرده است
منصور آرامی به عنوان مخالف استیضاح وزیر راه و شهرسازی در جلسه علنی امروز گفت: بنده از عملکرد وزیری دفاع می‌کنم که نگاه ملی به مسائل عمرانی کشور دارد و تنها وزارتخانه‌ای است که پیمانکاری اداره نمی‌شود. باید نگاه‌ها به این وزیر استراتژیک و مبتنی بر اقتصاد ملی باشد تا حرکات عمرانی کشور به خوبی پیش رود. وی با بیان اینکه داشتن نگاه ملی به حوزه اقتصاد باعث رشد و شکوفایی کشور می‌شود، گفت: نباید نگاه سیاسی به وزارت راه و شهرسازی وجود داشته باشد‌. چون این نگاه مناسب وزارتخانه و وزیری که مبتنی بر نگاه ملی به دنبال رفع اشکالات و ایرادات است‌، نیست. عضو هیات رئیس کمیسیون عمران با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی و معاونانش تعامل بسیار خوبی با این کمیسیون داشته‌اند گفت که این موضوع در نامه‌ای که به امضای 18 عضو کمیسیون عمران رسیده است‌، مورد اشاره قرار گرفته است. آرامی با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی در حال تغییر رویکرد از وزارت خانه کاملا دولتی به وزارتخانه خصوصی است‌، گفت: آمار و ارقام نشان می‌دهد که این وزارتخانه در حال تغییر رویکرد است.
ساعت 10:47 دفاع وزیر از عملکردها  وزیر راه و شهرسازی در جلسه استیضاحش با توجه به تایید چهارگانه‌اش توسط مجلس در گذشته گفت: یک بار روز رای گیری و سه بار در جلسه سوال از وزیر موفق به قانع کردن نمایندگان شدم. با این وجود به جریان افتادن استیضاح بنده جای سوال دارد. تظاهر به اقدام نمی‌کنم بلکه برنامه‌های واقعی نوشته و آنها را در دست اجرا دارم. به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، عباس آخوندی در جلسه‌ی استیضاح امروز خود در دفاع از عملکردش سخنانش را در چهار محور رویکرد استراتژیک در چارچوب اقتصاد مقاومتی، مسکن مهر، و مبارزه با فساد و حفظ حقوق شهروندی در دستگاه متبوعش تقسیم کرد و افزود:‌ وزارت مسکن 56 هزار کارمند و دهها هزار پیمانکار و مشاور دارد. همانطور که می‌دانید با مطرح شدن استیضاح کل زیر مجموعه متاثر از استیضاح می‌شود اما بنده به هیچ وجه اجازه ندادم سر سوزنی عملکرد همکارانم تحت الشعاع این استیضاح قرار بگیرد. در حال حاضر بستر جذب 25 میلیارد یورو سرمایه گذاری جدید را با زحمت زیاد و قانع کردن تک تک سرمایه گذاران در دست اجرا داریم.
ساعت 10:20 دفاع وزیر از خود

وی به کاهش 60 درصدی بودجه و اعتبارات کشور در اثر مشکلات خارجی ناشی از مسائل دیگر اشاره کرد. وی گفت از 6 هزار میلیارد تومان تخصیص از سوی سازمان برنامه و بودجه تنها 1000 میلیارد تومن است، در حالی که 120 هزار میلیارد تومان قرارداد داریم و ما با استفاه از راهکارهای مختلف و تکنیک های مختلف اقدام به ادامه پروژه های موجود و نخوابیدن آنها کرده ایم.

آخوندی سپس به کاهش قدرت وام دهی بانکها اشاره کرد و گفت قدرت وام دادن کل بانک های کشور به زیر 10 درصد رسیده است. ...

سه سیاست اصلی وزارتخانه: افزایش بهره وری، افزایش صادرت و قطع تدریجی وابستگی به بودجه نفت بوده است و برای این امر بازسازی پایانه های مرزی در اولویت قرار داده ایم، وصل شدن به کریدورهای بین المللی و آسیایی از دیگر اقدامات ما بوده است.

ساعت 10:05 حمایت وزیر ورزش از وزیر راه

گودرزی وزیر ورزش و جوانان در خصوص استیضاح وزیر راه و مسکن و شهرسازی گفت: عباس آخوندی چهره ای متخصص، پرتلاش و آشنا به نیازهای کشور در حوزه راه و شهرسازی است که قطعاً حذف وی با استیضاح از سوی مجلس ضربه بزرگی به توسعه پایدار، زیرساخت سازی و پیشرفت کشور در این حوزه تخصصی وارد خواهد کرد.

ساعت 9:55 آمار رو به افزایش کشته های سوانح جاده ای

موافق سوم استیضاح اما به برخی آمارها در حد فاصل سالهای 2008 تا 2015 اشاره کرد که بر اساس ادعای وی تعداد سوانح، کشته شدگان و مجروحان با سیر صعودی 150 درصدی مواجه شده است.

ساعت 9:45 حملات شدید اللحن علیه روحانی و کابینه

موافق دوم استیضاح اما حملات بسیار شدیدی را علیه وزیر راه و همچنین شخص رئیس جمهور و دیگر اعضای کابینه وارد کرد. وی استیضاح را استیضاح پابرهنگان علیه دولت بد قول و تنبل و دولتی که با شیطان بزرگ دست می دهد خواند.

ساعت 9:36 انتقاد لاریجانی از برخی ادعاهای رسایی

علی لاریجانی ریاست مجلس در پایان سخنان حمید رسایی گفت برخی گفته های وی در مورد کارت زرد دادن به وزیر راه را نادرست و جفای به هیات رئیسه خواند

ساعت 9:20 - رسایی وزیر راه را به فریبکاری در پروژه مسکن مهر متهم کرد

حمید رسایی یکی از مخالفین اصلی ادامه کار وزیر راه انتقادات خود را آغاز کرد عمده انتقادات این نماینده عضو جبهه پایداری به سیاست های وزیر در قضیه مسکن مهر وارد شد و آخوندی را متهم به فریبکاری در این حوزه و عدم عملکرد مناسب متهم کرد. وی سپس فیلمی را در صحن علنی در مورد افرادی که در مسکن مهر ثبت نام کرده اند را منتشر کرد فیلمی که در آن نفرات هنوز چشم انتظار مسکن خود بودند. رسایی سپس در ادامه مدعی شد که هدف وی سیاسی نیست بلکه می خواهد برای خدا و قیامت به وزیر رای عدم اعتماد بدهد. رسایی در ادامه پس از قطع فیلم یکبار دیگر خواهان پخش نیمه دوم فیلم شد وی چندین بار جمله ای به نقل از وزیر که در آن گفته شده است، طرح مسکن مهر یک طرح مزخرف است را بازتکرار کرد.

ساعت 9:13  غیبت رئیس جمهور در جلسه استیضاح

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور بجای دکتر روحانی در حمایت از وزیر راه به مجلس آمده است.

ساعت 9:08 جلسه استیضاح آغاز شد

به گزارش اتاق نیوز استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی با 13 امضا در جلسه علنی روز یکشنبه (پنجم مهرماه) مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد. روح الله حسینیان، مهدی کوچک زاده، حمید رسایی، حسینعلی حاجی دلیگانی، جواد کریمی قدوسی، زهره طیب زاده، فاطمه آلیا، موسی الرضا ثروتی، محمود نبویان، مجتبی رحماندوست، بهرام بیرانوند، حسن کامران و نیره اخوان، 13 نماینده ای هستند که پای این طرح را امضا کرده اند که اکثر این نمایندگان از اعضای جبهه پایداری هستند. محورهای اصلی استیضاح وزیر راه و شهرسازی عدم انجام تعهدات زمان رای اعتماد، مشکلات عمومی وزارت راه و شهرسازی، مشکلات زمین و مسکن شهری و روستایی، حوزه حمل و نقل و مشکلات حوزه مالی وزارتخانه اعلام شد. براساس آیین نامه داخلی مجلس ابتدا باید موافقان و مخالفان استیضاح در دو ساعت به تشریح دیدگاه های خود نسبت به استیضاح آخوندی بپردازند و سپس وزیر راه و شهرسازی صحبت می کند. طبق آیین نامه داخلی مجلس وزیر راه و شهرسازی و رییس جمهوری حداقل سه ساعت فرصت دارند از عملکرد این وزارتخانه دفاع کنند.

مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید