به گزارش اتاق خبر، برای سومین هفته متوالی فیلم «کتاب جنگل» که ادغامی از کاراکترهای زنده و انسان های بازیگر (و به واقع فقط یک انسان) با شخصیت های کارتونی است. در صدر جدول آثار پر فروش سینماهای آمریکای شمالی قرار گرفت.
«کتاب جنگل» در این ارتباط بیشتر از ۳۱ درصد تنزل در فروش نسبت به هفته قبل نداشت و ۴/۴۲ میلیون دلار فروخت و این ۲۰ میلیون بیشتر از مجموع درآمدی بود که فیلم های تازه اکران شده در این هفته داشتند. مجموع پول حاصله «کتاب جنگل» در آمریکا و کانادا با احتساب مبلغ حاصله این هفته به ۲۵۲ میلیون دلار رسید و به این ترتیب می توان این فیلم را در راه کسب عنوان چهارمین فیلم بدست آورنده ۳۰۰ میلیون دلار پول و یا بیشتر از آن در تماشاخانه های آمریکا طی سال ۲۰۱۶ که چهار ماه و ۳ روز آن بیشتر سپری نشده، تلقی کرد.
عقب ماندن گربه ربوده شده در رقابتی پایاپای!
فیلم پر حادثه و خیالی «شکارچی: جنگ زمستانی» برای دومین هفته متوالی صاحب رتبه دوم جدول سودسازان سینمای آمریکای شمالی شد اما در راه کسب این عنوان رقابتی پایاپای با یکی از فیلم های تازه اکران شده در این هفته به نام «کیانو» داشت و با کمترین فاصله ممکن این رقیب سرسخت را پشت سر گذاشت. «کیانو» که فیلمی مفرح و درباره یک گربه ربوده شده است، در بیش از ۲۶۰۰ تالاری که در اختیار داشت ۳۵/۹ میلیون دلار فروخت حال آنکه «شکارچی: جنگ زمستانی» به ۳۹/۹ میلیون دلار دست یافت. انواع پیش بینی ها راجع به «کیانو» می شد اما فروش این فیلم بیشتر نزدیک به حداقل توفیق هایی بود که برای آن حدس زده می شد و نه حداکثرها. این در حالی است که این فیلم بیشتر از ۱۵ میلیون دلار هزینه تولید نداشته و همین مسئله هم کمک می کند که «کیانو» تحت هیچ شرایطی یک بازنده و سود برباد ده به حساب نیاید. «Keanu» که از گروه کمدی «کی و پیل» است، در هفته اول تماشاگرانی داشت که طبق برآوردها ۵۳ درصدشان مرد و ۴۷ درصد آنها زن بودند.
گری مارشال؛ زیر دست خود
دیگر فیلم تازه اکران شده در این هفته «روز مادر» کاری از استودیوی اوپن رود بود که با ۳/۸ میلیون دلار سودسازی در رده چهارم جدول پر فروش های آمریکای شمالی قرار گرفت. این سومین فیلم خانوادگی و کمدی- اجتماعی است که گری مارشال کهنه کار برای ایام تعطیلات در آمریکای شمالی می سازد ولی فروش و توفیق آن از دو کار قبلی او در این زمینه کمتر بود. در فوریه سال ۲۰۱۰ «روز والنتاین» مارشال کارش را در گیشه ها با فروشی ۲/۵۶ میلیون دلاری شروع کرد و یک سال بعد از آن وی با فیلم «روز سال نو» به صحنه رقابت بازگشت اما شروع اکران ۱۳ میلیون دلاری آن فیلم نشانگر این بود که او فرمول موفقیت اش را کمی تا قسمتی گم کرده است. «روز مادر» از آن هم ضعیف تر عمل کرد اما نقدنویسان آن را نکوبیدند و نظر مردم هم نسبت به فیلم بد نبوده است و این گواهی فروش بیشتر فیلم را در روزهای پیش رو می دهد.
معدل اسف بار یک بازی ویدیویی
دیگر فیلم تازه ای که از این هفته در آمریکا و کانادا به نمایش درآمد، «راچت و کلنک» کاری از شرکت گرامرسی بود. این فیلمی است که براساس یک بازی ویدیویی ساخته شده است ولی این اقتباس مستقیم و وفادار از روی یک بازی پر طرفدار فروشی فزون تر از ۸/۴ میلیون دلار در بیش از ۲۸۹۰ تالاری نداشت که به این فیلم اختصاص یافته بود. این مسئله میانگین کسب درآمد از هر سالن محل نمایش «راچت و کلنک» را تا ۱۶۶۸ دلار پایین می آورد که رقم اسف باری است.
کارنامه فیلم های بسط یافته
در مورد بقیه رخدادهای اقتصادی سینمای آمریکای شمالی در هفته ای که سپری شد، باید گفت استودیوی «A 24» نمایش فیلم «اتاق سبز» را که در سطح بسیار محدودی برقرار بوده، در سومین هفته پخش آن قدری بسط داد ولی باز از ۴۷۰ تالار فراتر نرفت و فروش آن در این تعداد سالن به ۹۶۰ هزار دلار رسید. این فیلم ژانر وحشت با اوصاف فوق فقط صاحب معدل فروش ۲۰۴۲ دلار در هر یک از سالن های محل نمایش اش طی هر روز شد و این نیز چندان بهتر و امید سازتر از میزان فروش «راچت و کلنک» در بدو نمایش آن نیست. «خیابان آواز» محصول جدید کمپانی وین اشتاین نیز این هفته ۷۹ سالن را به محل های اندک نمایش خود افزود تا در سومین هفته اکرانش در ۱۰۴ تالار دردسترس علاقمندان باشد و با این وجود از ۳۳۰ هزار دلار پولسازی در آمریکای شمالی فراتر نرفت و این نیز مجموع فروش فیلم را از ۵۸۸ هزار دلار بعد از ۲۰ روز اکران فراتر نبرد. در همین راستا شرکت سونی پیکچرز هم فقط ۲۰ تالار به سالن های قبلی محل نمایش فیلم «The Meddler» اضافه کرد ولی این نیز سبب نشد فروش فیلم از ارقام ۱۷۴ هزار دلار در این هفته و ۲۶۰ هزار دلار از بدو نمایش اش گذر کند.
ابقای یادگاران هفته های پیشین
این گونه مسایل سبب شد یادگارها و فیلم های پر رونق تر اکران شده در هفته های قبلی، در جدول این هفته نیز رتبه های قابل توجهی را بدست بیاورند که «آرایشگاه: آرایش بعدی» در رده پنجم، فیلم کارتونی بسیار پر فروش «زوتوپیا» در رتبه ششم و «رییس» در مقام هشتم، از این دست آثار بودند. در این میان «رییس» که یک کمدی- اجتماعی دلپذیر و محصول یونیورسال موفق ترین استودیوی فیلمسازی سال پیش جهان است، مجموع فروش اش را بعد از ۲۶ روز اکران به ۱۱/۵۶ میلیون دلار رسانده است.
منبع: بانی فیلم