Performancing Metrics

افراط گرایی بزرگترین تهدید امروز دنیاست | اتاق خبر
کد خبر: 346480
تاریخ انتشار: 9 خرداد 1395 - 00:25
تونی بلر:
تونی بلر، نخست وزیر پیشین انگلیس روز شنبه در گفت وگویی تلویزیونی خواستار اقدام عملی و تعهد بین المللی برای مقابله با گسترش افراط گرایی شد و گفت نظرات افراط گرایانه و ایدئولوژی مبتنی بر دیدگاه مذهبی، بزرگترین تهدید امروز دنیا است.

اتاق خبر - تونی بلر در گفت وگو با شبکه تلویزیونی 'بی.بی.سی'، افزود:'به نظر من، ایدئولوژی ای که در آن مذهب بر امور سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تسلط دارد، بزرگترین تهدیدی است که امروز با آن مواجه هستیم .'

وی اضافه کرد: البته شمار افرادی که فعالیت های افراطی و تروریستی دارند بسیار کم است چیزی در حدود ده ها هزار تن هستند؛ اما آنهایی که دیدگاه های افراطی دارند میلیون ها نفر هستند؛ بسیاری از روحانیون افراطی حساب های توییتری دارند که میلیون ها نفر طرفدار دارد.
وی افزود: اما باید چشم ها را به روی مشکلات باز کنیم چون اگر این کار را نکنیم با مشکلات بزرگتری مواجه خواهیم شد و در اروپا حملات بزرگتری صورت خواهد گرفت.
بلر تصریح کرد: این افراد (تروریست ها) اگر بتوانند شمار افراد بیشتری را خواهند کشت. نخست وزیر پیشین انگلیس بار دیگر گسترش اندیشه های افراطی در میان کودکان را چالش نسل آینده برشمرد و گفت: این تهدیدی است که با آنچه تاکنون با آن موجه بوده ایم، فرق می کند.
وی اضافه کرد: این تهدید نیازمند واکنش و طرز تفکری متفاوت است. این چالش یک نسل است که ظرف یک سال، دو سال و یا ده سال حل نخواهد شد.
بلر خواستار اقدامی عملی و تعهد بین المللی برای مقابله با گسترش افراط گرایی به ویژه در میان کودکان شد و گفت: در حالی که مرزهای دنیای امروز کم رنگ می شود و شمار مهاجران رو به افزایش است، اگر ذهن مردم کشورتان آلوده شود، این فقط مشکل کشور شما نیست بلکه مشکلی برای همه به شمار می رود.
نخست وزیر انگلیس در ادامه اظهاراتش ، این نظر را که انتخاب 'جرمی کوربین' چپ گرا و مخالف جنگ به عنوان رهبر حزب کارگر، به معنی مخالفت مستقیم با او و سیاست هایش بوده است را رد کرد و گفت که انتخاب کوربین به خاطر تغییرات دنیای سیاست است.
وی که از سال 1994 تا 2007 میلادی رهبر حزب کارگر بود و به مدت 10 سال پست نخست‌وزیری انگلیس را در دست داشت ، مدعی شد به قدرت رسیدن جرمی کوربین آزمایشی خطرناک برای یک کشور غربی است که درگیر این نوع سیاست گذاری پوپولیستی چپ یا راست شود.
بلر افزود: اینکه یک کشور مهم غربی گرفتار جناح چپ و راست شود، تجربه خطرناکی است. به نظر من جریان میانه رو باید تلاش کند تا دوباره احیا شود و موضوعات سیاسی را به دست بگیرد.
نخست وزیر پیشین انگلیس، در بخش دیگری از سخنانش، دشمنی افراد با خود را ناشی از موفقیت پی در پی وی در سه دوره انتخابات انگلستان برشمرد و گفت: افرادی هستند که با من مخالف هستند و می گویند که این مخالفتشان به خاطر جنگ عراق است اما در حقیقت، مخالفت آنها به این خاطر است که من سه بار در انتخابات پیروز شدم و آنها این را دوست نداشتند.
بلر در پاسخ به سووالی که آیا در حال حاضر از تصمیماتی که در دوران نخست وزیری اش در ارتباط با خاورمیانه اتخاذ کرده، پشیمان است یا خیر؟، گفت: دنیا تغییر می کند؛ ضمن آنکه رژیم هایی وجود دارند که تنها زمانی می برد که از میان برداشته شوند. اما آن چیزی که می توان از جنگ های عراق، افغانستان و همچنین بهار عربی درس گرفت این است که اگر بتوان فرایند تغییر را در یک بازه زمانی مدیریت کرد، این شیوه بهتر است.ایرنا

94110

 

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید