Performancing Metrics

انقلابی ماندن سنت پیامبران الهی و ائمه اطهار است | اتاق خبر
کد خبر: 348453
تاریخ انتشار: 15 خرداد 1395 - 23:58
سردار نقدی:
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت:انقلابی ماندن بدعت و نوآوری نیست بلکی سنتی الهی است که تمامی پیامبران الهی، ائمه اطهار و اولیاء الهی به آن عمل کردند.

اتاق خبر - سردار محمدرضا نقدی روز شنبه در جمع راهپیمایان 15 خرداد ورامین در مصلای صاحب الزمان(عج) این شهرستان گفت: قیام خونین 15 خرداد سال 42 مردم دشت ورامین ریشه در عاشورای حسینی دارد و از زلال معرفت این قیام بهره مند شده است، قیامی که استمرار آن به پیروزی های بزرگی در جهان اسلام منجر شد.

وی اظهار داشت: انسان آزاده ای که قصد فتح قله های شرافت و کرامت انسانی را دارد هیچ گاه زیر بار طاغوت نمی رود و در نقطه انتخاب میان مرگ و سلطه طاغوت، مرگ با عزت را انتخاب می کند.
وی اظهار داشت: شهیدان قیام خونین 15 خرداد با شهادت خود به مردم درس انقلابی ماندن را که خواست رهبر معظم انقلاب است، آموختند.
نقدی گفت: تاریخ بشر همواره بستر مبارزه حق علیه باطل است و در این صف آرایی است که انسان های خوب از بد جدا شده و تکلیف آنان برای سعادت و شقاوت تعیین می شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دیدگاه رهبر معظم انقلاب در تعیین اصول پنچ گانه انقلابی بودن گفت: پایبندی به ارزش ها، توجه به هدف و آرمان ها در حاکمیت اسلام ، پایبندی به استقلال، تقابل و ایستادگی مقابل دشمن و دنباله روی از ولایت از مهمترین اصولی است که فرد را انقلابی معرفی می کند.
وی گفت: برخی از افراد تلاش دارند که دشمن را نادیده گرفته و توهم توطئه را در جامعه نهادینه کنند، این افراد که مدعیان پیروی از امام راحل میباشند باید بار دیگر وصیت نامه امام را مطالعه کنند و مواضع خود را با رفتار و مواضع امام بسنجند تا بدانند دشمن همواره به توطئه خود علیه ایران اسلامی ادامه می دهد.
نقدی افزود: بزرگترین دستاورد برجام، شناختن ماهیت آمریکا بود، امروز همگان متوجه شدند ک نباید فریب لبخند آمریکا را خورد چرا که این کشور عهد شکن، دروغگو و قانون شکن است.
وی اظهار داشت: پس از برجام آمریکا 2 میلیارددلار از پول های ایران را دزدید، در بودجه خود 2میلیارد و 380 میلیون دلار برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی پیش بینی و به بهانه های مختلف ایران تحریم های جدیدی علیه ایران اعمال کرد.
وی تاکید کرد: جنگ با استکبار جهانی هیچ گاه تمام نمی شود ، امروز استکبار برای مقابله با فرهنگ ملت ایران 176 شبکه ماهواره ای با زبان فارسی راه اندازی کرده است تا با ترویج سبک زندگی غربی، فساد و بی بند و باری را درجامعه اسلامی ترویج دهد.
نقدی گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی، ملت ایران به پیشرفت های عظیمی در عرصه های مختلف دست یافته است و باید با انقلابی ماندن به این افتخارات افزود.
وی گفت: امروز آمریکا برای مقابله با ایران هیچ سلاحی در دست ندارد، نیروهای نظامی این کشور را همگان مشاهده کردند که چگونه به دست نیروهای ایران اسلامی اسیر شدند و اقتصاد آمریکا با 20 هزار میلیارد دلار بدهی توان مقابله با ایران را ندارد.
وی تاکید کرد: تنها سلاح آمریکا برای مقابله با ایران تزویر است، امروز استکبار جهانی قرآن ها را سر نیزه کرده تا به این واسطه بتواند به ایران نفوذ کرده و توطئه های خود را عملی کند.

ایرنا

94110

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید