Performancing Metrics

جزئیات مرحله جدید سامانه یکپارچه خودرو با حضور ایران خودرو و سایپا | اتاق خبر
کد خبر: 458830
تاریخ انتشار: 20 آبان 1402 - 16:05
آنگونه که گفته می‌شود مرحله بعدی سامانه یکپارچه خودرو با محصولات جدید ایران خودرو و سایپا به زودی برگزار می‌شود.

به گزارش اتاق خبر به نقل از جهان صنعت نیوز، مرحله اول و دوم فروش خودرو در سامانه یکپارچه خودرو در فرمت جدید با حضور همه خودروسازان برگزار شد. میزان ثبت نام در این دو مرحله به گونه‌ای بود که ظرفیت فروش بسیار از محصولات پر تقاضای بازار عملا تا پایان سال ۱۴۰۳ تکمیل شد. همین موضوع منجر شد که در مرحله بعدی، ایران خودرو و سایپا حضور نداشته باشند و تنها خودروسازان خصوصی برخی از محصولات خود را عرضه کردند.

در مرحله قبلی فروش خودرو در سامانه یکپارچه خودرو که از دوشنبه ۲۴ تا پنج شنبه ۲۷ مهرماه انجام شد متقاضیان با مراجعه به سایت ۹ محصول شرکت های مدیران خودرو، کرمان موتور، خودروسازی ایلیا و سانیار موتور را انتخاب و ثبت نام کردند. همین موضوع باعث شد که عملا ظرفیت فروش این خودروها خالی بماند و استقبال چندانی از این مرحله نشد.

 
 

مرحله جدید سامانه یکپارچه خودرو با حضور ایران خودرو و سایپا

حالا بر اساس اطلاعیه سامانه یکپارچه خودرو، قرار است به زودی در دور جدید فروش، خودروسازان محصولات جدید خود را بفروش برسانند. آنگونه که اعلام شده است، خودروسازان علاوه بر فروش محصولات جدید مازاد تولیدات خود را نیز در سامانه بارگذاری می‌کنند.

بر همین اساس قرار است به زودی در دور جدید فروش خودرو، شرکت های خودروساز محصولات جدید خود را بفروش برسانند.

کدام خودروها در سامانه یکپارچه خودرو عرضه می‌شود؟

آنگونه که گفته می‌شود ایران خودرو با ۸ محصول جدید در این مرحله شرکت خواهد کرد و سایپا نیز ۵ محصول جدید را عرضه می‌کنند.

ایران خودرو

نام خودرو قیمت مصوب (تومان)
دنا پلاس دستی با موتور EF7P با گیربکس MT6 ۴۶۸،۶۳۵،۱۲۰
دنا پلاس توربو اتوماتیک آپشنال ۵۸۹،۲۶،۸۲۲
سورن پلاس با موتور P7XU ۳۸۹،۲۵۵،۵۸۳
پژو ۲۰۷ دستی سقف شیشه‌ای ارتقا یافته ۴۲۳،۱۳۱،۴۷۹
پژو ۲۰۷ دستی اتوماتیک شیشه‌ای ارتقا یافته ۵۱۲،۵۳۱،۳۷۵
رانا پلاس ارتقا یافته ۳۸۲،۷۴۵،۰۹۱
تارا دستی p1v با گیربکس MT6 ۴۹۳،۱۱۹،۹۴۷
تارا اتوماتیک LX V4 ۵۸۰،۰۸۴،۵۹۳
نظرات
ADS
ADS
پربازدید