Performancing Metrics

آماده‌باش هلا‌ل‌احمر برای امدادرسانی به طوفان شن در سیستان و بلوچستان | اتاق خبر
کد خبر: 125206
تاریخ انتشار: 4 مرداد 1394 - 17:32
اتاق نیوز - سرپرست معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اعلام گزارش عملیات امدادرسانی در طوفان شن سیستان و بلوچستان، گفت: شش تیم عملیاتی امدادرسانی
اتاق نیوز - سرپرست معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اعلام گزارش عملیات امدادرسانی در طوفان شن سیستان و بلوچستان، گفت: شش تیم عملیاتی امدادرسانی‌ را در ۶۵ روستای تحت تاثیر طوفان شن انجام می‌دهند.
به گزارش اتاق نیوز به نقل از ایسنا، حسین درویشی با اعلام این که 7900 ماسک در شهر هیرمند و هامون و در ٣۵ روستای استان سیستان و بلوچستان توزیع شده است، افزود: همچنین در ۱۵روستای شهر زابل و ۱۵روستای شهر زهک هم خدمات امدادی لازم، ارائه شده و توزیع ماسک صورت گرفته است. بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر، وی با اشاره به خدمت‌رسانی شش تیم عملیاتی شامل ٣٠ امدادگر و نجاتگر در طوفان شن استان سیستان و بلوچستان، گفت: به علت باز بودن مسیر روستاها و انجام تردد، مشکل خاصی در روستاها وجود نداشته و امروز هوای استان بهتر است. اما با توجه به اعلام سازمان هواشناسی، طوفان شن سه روز دیگر مجددا رخ خواهد داد و لذا جمعیت هلال‌احمر برای امدادرسانی احتمالی اعلام آمادگی کرده است. لازم به ذکر است روز گذشته سرعت طوفان شن در سیستان و بلوچستان به ۹۰ کیلومتر رسیده و غلظت گرد و خاک از ۹ برابر حد مجاز فراتر بوده است.
کلید واژه ها :
مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید