
بانک صادرات ایران تا پایان مردادماه امسال مبلغ ٢ هزار و ١٩٤ میلیارد ریال وام قرضالحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت کرد.
به گزارش اتاق نیوز و بنا بر اعلام بانک صادرات، این بانک برای کمک به ازدواج جوانان در پنج ماهه اول سال ٩٤ مبلغ ٢ هزار و ١٩٤ میلیارد ریال را در قالب وام ازدواج و تهیه جهیزیه به ٣٥ هزار و ٧٦٩ نفر پرداخت کرده است.
مبلغ پرداختی از سوی این بانک به زوجهای جوان در سال ٩٣ مبلغ١٠ هزار و ٧٤١ میلیارد ریال بوده که در مجموع ٢٦٣ هزار نفر از تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه این بانک در این سال بهرهمند شدهاند. بر اساس آمار منتشره از سوی بانک مرکزی این میزان معادل ٢٢ درصد کل تسهیلاتی است که از سوی شبکه بانکی پرداخت شده است.
در پنج ماهه اول امسال افراد تحت پوشش کمیته امداد برای تامین شغل و اشتغالزایی از ٣٩٨ میلیارد ریال تسهیلات بانک صادرات بهرهمند شدهاند.