اتاق خبر-دولت یازدهم در مهار تورم موفق عمل کرده است ولی شاهد هستیم که همچنان رکود بر اقتصاد کشور حاکم است و تولیدکنندگان انگیزه و رغبت کافی برای فعالیت ندارند. بنابراین بسیاری از فعالان اقتصادی خواهان حمایت هایی از جانب دولت از واحدهای تولیدی هستند تا اقتصاد کشور از بحران کنونی خارج شود.
عضو هیأت رئیسه اتاق زنجان با بیان اینکه دولت باید از یکسری سیاست گذاری های خود چشم پوشی و از تولید حمایت کند؛ اظهار کرد: دولت وعده داده بود که یارانه هایی را به بخش تولید اختصاص می دهد ولی این موضوع عملی نشد و تولید کشور در وضعیت بحرانی قرار گرفت.
علی یگانه فرد در گفت وگو با اتاق خبر با اشاره به اینکه باید انگیزه لازم در تولیدکنندگان برای تولید صادرات محور ایجاد شود؛ افزود: به دلیل رکود تورمی حاکم بر اقتصاد کشور انگیزه برای تولید از بین رفته است که لازم است در این مورد چاره اندیشی شود.
وی به ضرورت کمک دولت برای تقویت هرچه بیشتر بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: با وجود رکود در کشور بخش خصوصی به فعالیت های خود ادامه داده است ولی همواره نیاز است که دولت حمایت های همه جانبه ای را از این بخش داشته باشد تا بخش خصوصی بتواند بر روی پای خود بایستد.
به گفته یگانه فرد؛ نظام بانکی کشور نیاز به اصلاحات شدیدی دارد و همچنین در حوزه صادرات لازم است که دولت مشوق های صادراتی را در نظر بگیرد تا صادرکنندگان هرچه بیشتر به امر صادرات تشویق شوند. دولت باید ریسک ها را بپذیرد.
عضو هیأت رئیسه اتاق زنجان در پاسخ به این سوال که چه توصیه هایی به مجلس دارید تا بودجه سنواتی 95 به مشارکت بیشتر بخش خصوصی منجر شود، گفت: بودجه باید مطابق با واقعیت ها تنظیم شود و در این راستا نیاز به اقدامات تخصصی است.
یگانه فرد ادامه داد: در دوره پساتحریم نباید انتظار معجزه داشت و امیدوار بود که همه مسائل یک شبه بهبود پیدا کند. حل مشکلات تولیدکنندگان زمان بر است و نیاز به برنامه ریزی از جانب دولت دارد.