دبیر علمی کنفرانس بینالمللی برند گردشگری گفت: هدف از برگزاری کنفرانس بینالمللی برند گردشگری تبیین شاخصها، راهکارهای طراحی برند گردشکری و شناسایی ارزشهای توریسم است.
به گزارش اتاق خبر و به نقل از تسنیم، جعفر جعفری امروز در نشست خبری کنفرانس بین المللی برند گردشگری اظهار داشت: صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت صلح پذیر، گویای آمدن صلح و دوستی به کشورهای جهان است بنابراین در صورت نبود آن رابطه بین کشورها از وضعیت خوب و سالمی برخوردار نیست.
وی پیرامون معنا و ظرفیت توریسم بیان کرد: توریسم در لغت به معنای صلح و آشتی است و بیانگر این است که ما همیشه باید با هم فکر کنیم و با هم باشیم، وجود توریسم در یک کشور یعنی ما هم به عنوان عضوی از دهکده جهانی هستیم و رابطه مسالمت آمیز را تجربه میکنیم.
دبیرعلمی کنفرانس بین المللی برند گردشگری افزود: صنعت گردشگری از لحاظ اقتصادی قدرت زیادی دارد و بسیاری از کارشناسان مسائل اقتصادی براین باورند که صنعت گردشگری، یکی از بزرگترین صنایع جهان است و به دلیل این که مردم به مردم دیگر کشورها خدمت میکنند، در مسئله اشتغال حائز اهمیت است.
وی بیان کرد: صنعت گردشگری صنعتی نیست که اتوماتیک باشد و از ماشین آلات برای خدمترسانی و تسهیلات استفاده کند چرا که مهمان نوازی با ماشین انجام نمیشود بلکه نیاز به حضور مردم دارد به همین دلیل یکی از معانی توریسم این است که مردم، به مردم خدمت میکنند.
جعفری پیرامون اهداف برگزاری کنفرانس بینالمللی برند گردشگری تصریح کرد: این کنفرانس در جهت تبیین شاخصها، راهکارهای طراحی برند گردشکری و شناسایی ارزشهای توریسم پایهریزی شده است.
وی افزود: برای شناسایی ارزشهای توریسم ابتدا باید ارزشهای مردم ایران شناسایی شود و دلیل حضور هر یک از ارزشهای ملی، فرهنگی، دینی و غیره در یک برند گردشگری مطرح شود.
مشاور آژانس بین الملی WTO برند گردشگری را معرف شخصیت یک کشور بیان کرد و گفت: برندها اصولا از تاریخ، سرگذشت و آینده یک ملت روایت میکنند بنابراین قابل تعویض نیست و باید دقت کافی در انتخاب یک برند وجود داشته باشد.
وی افزود: برندی که تنها برای بازاریابی انتخاب شود و مردم پسند نباشد، برند نیست، برند باید مطابق سلیقه مردم یک جامعه باشد و برند خوب از علم جامعه شناسی، مردمشناسی، روانشناسی، جغرافیا و تاریخ بهره میگیرد چرا که ملت تمام شخصیتها را در بر میگیرد.
جعفری با بیان این که گردشگر به جایی سفر میکند که آن مکان را به خوبی بشناسد گفت: همیشه و در همه مکانها کشور خود را یک کشور باستانی میخوانیم و از داراییهای خود در این زمینه سخن میگوییم در حالیکه هیچگاه اقدامی در راستا احیای تاریخ باستانی کشور خود انجام ندادهایم.
وی برگزاری این کنفرانس را آمادهسازی یک بستر فکری و عملی دانست و تصریح کرد: این اجلاس با حضور بیش از 15 سخنران برگزار میشود که تعدادی از افراد ایرانیان مقیم خارج هستند، وجود این گونه افراد که از سلیقههای انسانها در دیگر کشورها مطلع هستند در طراحی یک برند تاثیرگزار است.
منبع: تسنیم