Performancing Metrics

ونزوئلا دیپلمات ارشد خود را از آمریکا فرا خواند | اتاق خبر
کد خبر: 324991
تاریخ انتشار: 21 اسفند 1394 - 02:58
دولت ونزوئلا، در واکنش به وضع تحریم های جدید آمریکا علیه این کشور، دیپلمات ارشد خود را از واشنگتن فرا خواند.

به گزارش اتاق خبر و به نقل از رویترز، دیپلمات ارشد ونزوئلا از واشنگتن به کاراکاس فرا خوانده شد. علت این کار، دستور اخیر «باراک اوباما»، رئیس جمهور آمریکا برای اعمال تحریم های جدید علیه چندین تن از مقامات ونزوئلا اعلام شده است.

گفتنی است، ونزوئلا و آمریکا از سال ۲۰۱۰، روابط دیپلماتیک خود در سطح سفیر را با یکدیگر قطع کرده اند. آمریکا حدود یک سال پیش نیز تحریم هایی علیه این کشور وضع کرده و ونزوئلا را به عنوان تهدید علیه امنیت ملی خود معرفی کرد.

«نیکلاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا  اما در نطق تلویزیونی خود و در واکنش به تحریم های جدید آمریکا گفت: تکبر، قلدری و دسیسه چینی دیگر بس است.

«مادورو» پیش از این نیز بارها آمریکا را به تلاش برای توطئه و براندازی دولت خود در ونزوئلا متهم کرده بود.

گفته می شود، سفارت آمریکا در ونزوئلا هنوز واکنشی به تصمیم کاراکاس در فرا خواندن دیپلمات ارشد خود از واشنگتن نشان نداده است.

منبع: مهر

94104

نظرات
ADS
ADS
پربازدید