به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، احمد بن محمد جروان، رئیس پارلمان عربی با بیان این که این حمایت از مروان برغوثی، اسیر و مبارز فلسطینی برای دریافت جایزه صلح نوبل جهت حمایت از آزادی و صلح تمامی مردم فلسطین صورت میگیرد، تاکید کرد که پارلمان عربی از حقوق قانونی مردم فلسطین حمایت میکند.
جروان در سخنرانی خود در افتتاحیه چهارمین جلسه پارلمان عربی در مقر اتحادیه عرب با بیان این که این نشست با روز اسیران فلسطینی مصادف است، گفت که هیچ یک از اقدامات و بازداشتهای اسرائیل و بازداشتهای اداری صورت گرفته توسط نیروهای اشغالگر اسرائیلی قانونی نیست.
جروان گفت که پارلمان عربی به کمپین بین المللی برای آزادی تمامی اسیران فلسطینی به ویژه نمایندگان مجلس و در راس آنها مروان برغوثی که 15 سال را در حبس به سر برده است، پیوسته است.
وی با درخواست از جامعه بین الملل و سازمان ملل جهت اجرای قوانین بین المللی با هدف حل مساله فلسطین، از پارلمانهای جهان نیز خواست تا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین و تحریم کالاهای اسرائیلی به ویژه کالاهای تولید شده در شهرکهای یهودی نشین اعمال فشار کنند.
انتهای پیام/
کد: 94108