به گزارش اتاق خبر، به نقل از ايرنا، سيد شهاب الدين چاوشي روز چهارشنبه در جلسه شوراي اداري شهرستان شميرانات با اشاره به تشخيص مقام معظم رهبري كه دولت سكاندار و فرمانده اجرايي اقتصاد مقاومتي است افزود: بر همين اساس و در راستاي منويات رهبري، همه بايد براي تحقق اقتصاد مقاومتي تلاش كنند.
وي اظهار كرد: پذيرفتني نيست كه جامعه ما با اين همه ذخاير نفت و گاز و نيروهاي متخصص انساني با مشكل بيكاري و فقر دست و پنجه نرم كند.
معاون استاندار تهران با بيان اينكه آموزه هاي ديني ما ظرفيت هاي لازم براي رشد و توسعه را دارد گفت: هر فرد و نهادي بايد سهم خود را در توليد ملي مشخص كرده و نقش آفرين باشد.
چاوشي اظهار كرد: مقام معظم رهبري در تبيين اقتصاد مقاومتي به اصلاح الگوي مصرف تاكيد دارند و اين امر به فرهنگ عمومي بر مي گردد زيرا متوليان فرهنگي و ديني بيشترين تاثير را در حوزه فرهنگ عمومي مردم دارند.
معاون سياسي و اجتماعي استاندار تهران با بيان اينكه هيچ كشور و نظامي بدون توجه به نظم و قانون به توسعه و پيشرفت دست نمي يابد افزود: اقدامات خودسرانه و سليقه اي بزرگترين آفت در مسير رشد و تعالي كشور محسوب مي شود.
وي با اشاره به اقتدار وعظمت نظام جمهوري اسلامي در عرصه بين المللي، افزود: امروز شرايط بگونه اي است كه بدون حضور ايران هيچ معادله اي در منطقه شكل نمي گيرد و همين اقتدار و عظمت كشورهاي غربي را وادار به مذاكره و گفت وگو با ايران اسلامي كرد.
چاوشي با تاكيد بر اينكه امام خميني(ره) به عنوان يك فقيه و عارف عاليقدر و انديشمندي بزرگ فقط به درس ، بحث و حوزه اكتفا نكرد بلكه حاكميت دين در عرصه زندگي اجتماعي و سياسي را محقق ساخت گفت: بر اساس اين تفكر مردم سرمايه اصلي نظام اسلامي است و بدون حضور مردم هيچ حكومتي استقرار و دوام نمي يابد.
انتهای پیام/
کد: 94108