اتاق خبر- جمیلی رئیس اتاق بازرگانی زنجان تنها راهکار احیای اقتصاد کشوررا توجه و اعتماد بیشتر به خصوصی عنوان کرد و گفت: رونق اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار در سال اقتصاد مقاومتی در دستور کاردولت قرار دارد .

جمیلی در همایش اقتصاد مقاومتی انتظارات و راهکارهای پیشرو که با حضور حجت الاسلام ابوترابی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و مهندس عبدالهی نماینده مردم ماهنشان در هفت دوره مجلس شورای اسلامی در محل اتاق بازرگانی زنجان برگزار شد، با اشاره به کلیه آیین نامه ها و قوانین و تصمیمات اجرایی کشور اظهار داشت : هر آنچه در اقتصاد مقاومتی شکل می گیرد چیزی غیر از مطالبات بخش خصوصی نخواهد بود.
غلامحسین جمیلی خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی در جای جای ایران در طول تحریم ها و فشارهای اقتصادی، تنها مقاومت را برای تثبت انقلاب و کشور درسرلوحه برنامه های خود قراردادند لذا با توجه به فرامین مقام معظم رهبری و نامگذاری سال از سوی ایشان به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل امیدواریم شاهد ارتقاء جایگاه بخش خصوصی در کشور باشیم.
وی از حمایت مهندس عبداللهی در تصوبت قانون مقرارت حاکم بر بهبود فضای کسب و کار تقدیر و از وی به عنوان یکی از ارکان مهم نظام یاد کرد و افزود: تصویب بهترین اتفاقی بود که در مجلس شورای اسلامی رخ داد.هرچند این قانون یکسری ایراداتی دارد که ضروری است از سوی مسئولان ذیربط کشور مجددا مورد بازنگری قرار گیرد.
این مقام مسئول تنها راه احیای اقتصاد کشور را توجه و اعتماد بیشتر به بخش خصوصی دانست و تاکید کرد اقتصاد مقاومتی در درون ایجاد میشود و نگرش برونزایی دارد
مهندس جمیلی دراین نشست خواستار تلاش مضاعف مسئولان در کلیه مسندهای حاکمیتی برای ارتقاء نقش بخش خصوصی در اقتصاد کشور شد.
منبع: اتاق زنجان
94106
