Performancing Metrics

کلوپ به دنبال بازیکن جدید در زمستان | اتاق خبر
کد خبر: 379538
تاریخ انتشار: 15 آبان 1395 - 20:41
سرمربی لیورپول به دنبال خرید بازیکن جدید برای تیمش در ژانویه است.

یورگن کلوپ

به‌ گزارش ‌اتاق خبر، به نقل از ایسنا، لیورپول فردا (یکشنبه) در هفته‌ یازدهم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس باید برابر واتفورد باید به میدان برود. قرمزپوشان آنفیلد نتایج خوبی در این فصل لیگ برتر کسب کردند،  ولی یورگن کلوپ به دنبال بازیکن جدید برای تقویت تیمش است.

شاید مصدومیت طولانی مدت دنی اینگز که باعث شد کل فصل جاری را از دست بدهد کلوپ را به فکر فرو برده تا بازیکن جدید در ژانویه به خدمت بگیرد.

کلوپ درباره خرید بازیکن جدید گفت‌:  ما بازار را به دقت زیر نظر داریم و آماده موقعیت‌های متفاوتی هستیم. مصدومیت در هر تیمی ممکن است رخ دهد و باعث می‌شود تا شما به فکر خرید بازیکن جدیدی باشید. علاوه بر این جام ملت‌های آفریقا نیز در زمستان برگزار می‌شود و باید چند بازیکن خودمان را به تیم‌های ملی خودشان بدهیم به همین خاطر شرایطی برای ما پیش آمده است که نیاز است تا در ژانویه خرید داشته باشیم. باید  بازیکن مورد نظر خودمان را به زودی انتخاب کنیم. نمی‌خواهم خستگی و فرسایش باعث شود تا بازیکنانم در ادامه فصل طولانی انگلیس خسته شوند. در خط حمله مشکلی نداریم با وجود بازیکنانی همچون مانه و استوریج نیاز به بازیکن جدید نداریم،  ولی در پست هافبک کناری با کمبود بازیکن روبرو هستیم و شاید در زمستان این نقطه را تقویت کنیم.

سرمربی لیورپول در ادامه گفت‌: خیلی مهم است قبل از تعطیلی رقابت‌های باشگاهی بتوانیم بازی خودمان را با برد به پایان برسانیم. در خانه برابر واتفورد بازی خواهیم کرد و چاره ای جز کسب برد نداریم. می دانیم در صورتی که نتوانیم به پیروزی برسیم رقیبانمان جایگاه ما را خواهند گرفت. فشردگی زیادی در جدول رده‌بندی لیگ برتر وجود دارد که با کوچک‌ترین اشتباه جایگاه تیم از دست می‌رود.

انتهای پیام/

کد: 94108

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید