Performancing Metrics

پلت‌فرم‌های جدید فولکس‌واگن | اتاق خبر
کد خبر: 380312
تاریخ انتشار: 21 آبان 1395 - 10:26
با استفاده از ساختار طراحی شده MQB فولکس‌واگن قادر به تقسیم این ساختار و قطعات بین محدوده‌ برندهای خود خواهد شد.

به گزارش اتاق خبر به نقل از روزنامه "بوئرسن سایتونگ"، هربرت دییز مدیر برند تجاری فولکس‌واگن در این خصوص گفت: پلت‌فرم‌های جدید راه این شرکت به سمت آینده خواهند بود و روند مفیدی در این زمینه به حساب می‌آیند.

پلت‌فرم‌های مازولار برای خودروهای  فولکس‌واگن

وی افزود: در ماه‌های گذشته تلاش زیادی روی ساخت این پلت‌فرم انجام گرفت تا هزینه‌های جانبی تولید کاهش یابد و در این زمینه پیشرفت‌های بزرگی حاصل شده است. مواد خاص و تکنیکی در ساخت این پلت‌فرم استفاده شده است و به همین دلیل قابلیت‌های خوبی برای استفاده در نسل‌های آینده دو مدل از خودروها بدون سرمایه‌گذاری اضافی در این ساختار دیده می‌شود.

پلت‌فرم‌های مازولار برای خودروهای  فولکس‌واگن

در پی انتشار رسوایی دیزلی شرکت فولکس‌واگن، این شرکت آلمانی به دنبال راه‌کارهایی برای صرفه‌جویی بهتر است. با استفاده از ساختار طراحی شده MQB که اکثرا با قابلیت محرک چرخ‌های جلو در خودروها ارائه خواهد شد، فولکس‌واگن قادر به تقسیم این ساختار و قطعات بین محدوده‌ برندهای خود خواهد شد. نتیجه بزرگ و چشمگیر این روند یک صرفه‌جویی بزرگ خواهد بود.

پلت‌فرم‌های مازولار برای خودروهای  فولکس‌واگن

فولکس‌واگن اعلام کرده که تا سال 2018 حدود 7 میلیون خودرو براساس ساختار و پلت‌فرم MQB ساخته خواهد شد. با این روند فولکس‌واگن قادر به کاهش هزینه‌ 4 میلیارد دلار در سال خواهد شد.

94105

منبع: عصرایران

نظرات
ADS
ADS
پربازدید