Performancing Metrics

اتاق بازرگانی موافق تعطیلی «اسنپ»و «تپسی» نیست | اتاق خبر
کد خبر: 387732
تاریخ انتشار: 13 بهمن 1395 - 16:46
نایب رئیس کمیسیون کسب‌وکارهای نوین اتاق بازرگانی:
نایب رئیس کمیسیون جوانان، کارآفرینی و کسب کارهای نوین و دانش بنیان اتاق بازرگانی ضمن تاکید بر ضرورت فعالیت کسب و کارهای جدید و استارت‌آپ ها تصریح کرد که اتاق بازرگانی هیچ گونه موافقتی با تعطیلی شرکت های اسنپ و تپسی نداشته است.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، روز گذشته خبری از سوی رئیس اتحادیه صنف فناوران یارانه تهران در شبکه های اجتماعی مبنی موافقت این اتحادیه و همچنین موافقت اتاق بازرگانی ایران با تعطیلی دو شرکت اسنپ و تپسی منتشر شد و گمانه زنی برای جلوگیری از فعالیت این دو کسب و کار اینترنتی قوت گرفت اما افشین کلاهی - نایب رئیس کمیسیون کسب و کارهای نوین و دانش بنیان اتاق ایران - با تکذیب این خبر که اتاق بازرگانی ایران با تعطیلی این واحدها موافقت کرده است، گفت: اتاق بازرگانی از صدر تا ذیل اعم از کمیسیون کسب و کارهای نوین، هیات رئیسه و رئیس اتاق به شدت از کسب و کارهای نو حمایت می کنند و مطمئنا این کسب و کارها جایگاه خود را خواهند داشت و هیچ نامه ای هم از طرف اتاق بازرگانی مبنی بر تعطیلی این شرکت ها وجود نداشته است.

وی با بیان اینکه نه تنها کمیسیون کسب و کارهای نوین بلکه مجموعه اتاق بازرگانی با جدیت از کسب و کارهای جدید و دانش بنیان حمایت خواهد کرد، ادامه داد: ما با وضع هر گونه مقررات جدید در این زمینه مخالف هستیم، اگر هم قرار باشد مقررات جدیدی برای فعالیت این شرکت ها گذاشته شود حتما باید به صورت کاربردی و حداقلی باشد ضمن آنکه در همین مقرارت فعلی شرکت های جدید و دانش بنیان می توانند کار کنند و به فعالیت شان ادامه دهند.

نایب رئیس کمیسیون کسب و کارهای نوین و دانش بنیان اتاق ایران درباره نتایج و تبعات تعطیل شدن شرکت های دانش بنیان عنوان کرد: اگر این واحد ها تعطیل شوند تبعات بسیار جدی دارد و جوانانی را ناامید می کند که به دنبال کسب و کارهای جدید هستند. یعنی از یک طرف شعار اقتصاد دانش بنیان می دهیم و از یک طرف وقتی این شرکت های دانش بنیان رشد می کنند و وارد بازار می شوند می خواهیم جلوشان را بگیریم که کاملا نقض قرض است.

کلاهی تصریح کرد: معمولا کسانی که می خواهد از فعالیت کسب و کارهای دانش بنیان و جدید جلوگیری کنند می گویند که این ها باید مجوز بگیرند. منظور از این جمله این است  که باید بیایند از ما مجوز بگیرند. بعضی ها می خواهد از طریق این مجوز دادن های برای خودشان درآمد کسب کنند یا فکر می کنند می توانند به این شکل روی این کسب و کارهای جدید نظارت کنند.

وی ادامه داد: نگاه اینگونه است و برخی می خواهند از این فضا برای خود استفاده کنند. حتی اگر واقعا نیاز است و ضرورت دارد که این شرکت ها  مجوز دریافت کنند مثل شرکت های دیگر باید بروند مجوز بگیرند. در دنیا هم این اتفاق افتاده و موضوع جدیدی نیست. کسب و کارهای دیگر هم با آمدن فعالیت های جدید و استارت‌آپ ها حذف نمی شوند اما به هر حال اگر به گذشته رجوع کنیم می بینیم که برخی کسب و کارها به وجود آمدند و بعضی کسب و کارها هم در طول زمان از بین رفته اند، کسب و کارهایی که شاید تا 20 سال پیش هم وجود داشته اند اما اکنون از بین رفتند مثل یخ فروشی یا خیلی فعالیت های دیگر.

 نایب رئیس کمیسیون کسب و کارهای نوین و دانش بنیان اضافه کرد: نمی توانیم برای نگرانی از بابت از بین رفتن یکسری شغل جلوی فناوری یا مدرن شدن کسب و کارها را بگیریم. این اتفاقی است که در طول تاریخ افتاده ولی در این مورد مشخص نباید نگرانی وجود داشته باشد چون این شرکت ها از بازاری استفاده می کنند که یک بازار جنبی است و آن هایی که نگران هستند می توانند روش هایشان را مدرن کنند و یا قیمت های شان را رقابتی کنند و اصلاح روش‌هایشان در بازار بمانند.  

انتهای پیام/

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید