
وی با بیان اینکه تمام عوامل پروازی فرودگاه امام راحل برای ارائه خدمات نوروزی در آمادگی کامل هستند گفت: در این ایام 240 متر مربع به یال غربی و شرقی سالن فرودگاه امام (ره) اضافه شده است تا مردم بتوانند به سهولت تردد کنند.
فتاحی تعداد شرکت های هوایی فعال در این ایستگاه را 50 شرکت خارجی و 10 شرکت داخلی اعلام کرد و افزود: از 28 اسفند پروازهای شرکت هوایی کبالت قبرس به این فرودگاه آغاز می شود.
این مقام مسئول بیان کرد: برای زیبا سازی محوطه فرودگاه امام خمینی(ره) ، سفره های هفت سین در بخش های مختلف این سالن چیده شده و تاکسیرانی فرودگاه نیز با نوسازی تعدادی از ناوگان خودآماده خدمت رسانی به مسافران است.
وی با بیان اینکه برای تسهیل تردد مسافران و همراهان، ظرفیت پارکینگ فرودگاه امام راحل به 13 هزارخودرو افزایش یافته است، گفت: پرداخت عوارض خروجی نیز در این فرودگاه الکترونیکی شده و با افزایش میزهای کنترل گذرنامه به 11 میز، امسال شاهد تردد آسان تر مردم برای سوار شدن به هواپیما خواهیم بود.
سالانه هشت میلیون نفر از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) تهران سفر می کنند.
براساس رویه معمول هموطنان از 25 اسفند تا 15 فروردین ماه با بهره گیری از امکانات مختلف در صنعت حمل و نقل سفرهای نوروزی خود را انجام می دهند. پیش بینی شده است برای نوروز 1396 بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر با هواپیما، بیش از800 هزار نفر با شناورهای دریایی و بیش از یک میلیون و500 هزار نفر با قطار سفر کنند.
انتهای پیام/