امير منصوري در گفت و گو با « اتاق خبر» با اشاره به عملکرد دوره هشتم اتاق بازرگانی، اظهار کرد: به طور کلی با توجه به شرایط موجود در کشور عملکرد هیچ بخشی از جمله اتاق بازرگانی را نمی توان مثبت دانست. درنتیجه نمی توان برآیندی از عملکردها داشت.
وی ادامه داد: اگر هم در این میان اتفاق مثبتی رخ داده باشد، گزارش خوبی از سوی اتاق منتشر نشده است. به عنوان مثال گزارشی مبنی بر آنکه در ارتباط با تامین اجتماعی چه اتفاقاتی صورت گرفته و یا در بحث مالیات بر ارزش افزوده چه کارهایی انجام شده در دست نیست و به نوعی اطلاع رسانی خوبی نشده است. درواقع در ارتباط با اینکه اتاق بازرگانی چه اقداماتی انجام داده است، گزارشاتی منتشر نشده است.
منصوری در ادامه درباره اولویت های اصلی در دوره نهم اتاق بازرگانی، تصریح کرد: از نگاه شخصی بنده شاید مهمترین موضوعی که باید در دوره نهم اتاق بازرگانی در اولویت باشد، تسهیل کسب و کار است. همچنین در کنار این موضوع باید در جهت از بین بردن شعار خودکفایی نیز اقداماتی انجام شود.
منصوری با اشاره به از بین بردن شعار خودکفایی، بیان کرد: دوستان در کشور باید به این موضوع توجه داشته باشند که امروز هیچ کشوری در دنیا نمی تواند خودکفا باشد. به همین دلیل باید در جهت رفع این شعار و کنار گذاشتن صحبت هایی که به ذائقه این دوستان خوش می آید گام برداشت، زیرا در واقعیت این موضوع امکان پذیر نیست. شاید امروز درد اصلی کشور شعار خودکفایی است.
عضو هیأت مدیره انجمن کارگزاران گمرکی تهران همچنین با اشاره به دلایل حضور در انتخابات دوره نهم اتاق بازرگانی، اظهار کرد: اصلی ترین هدف بنده انجام اقدامات در راستای تسهیل کسب و کار است. درواقع به دنبال مذاکره با سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی در جهت تسهیل کسب و کار هستم. از سویی دیگر در دوره نهم اتاق بازرگانی اولویت اصلی بنده فرهنگ سازی در زمینه تجارت خارجی به عنوان اصل اساسی است و اینکه دوستان بدانند نمی توان در تمامی زمینه ها خودکفا بود.
منصوری همچنین بیان کرد: در دوره هشتم اتاق بازرگانی سعی بر آن بوده تا از سوی انجمن حمل و نقل بین المللی ایران و انجمن کارگزاران گمرکی تا حدودی انتقادات را به گوش دولت برسانیم. البته انتظار ما بر آن بود تا اتاق بازرگانی بیشتر این موضوع را پیگیری کند.