Performancing Metrics

اتاق هشتم اقدامات در خور توجهی نداشته است | اتاق خبر
کد خبر: 427216
تاریخ انتشار: 30 اردیبهشت 1398 - 15:12
عباس منصوریان رئیس انجمن صادرکنندگان صنعتی، معدنی و خدمات مهندسی ایران:
منصوریان رئیس انجمن صادرکنندگان صنعتی، معدنی و خدمات مهندسی گفت: از جویندگان پست و مقام در انتخاب هیات رئیسه اتاق بازرگانی اجتناب کنیم، اتاق هشتم اقداماتی در خور توجهی نداشته که بتوانم از آن یاد کنم، حتی قانون بهبود فضای کسب وکار است  و رسالتی که از اتاق

 

منصوریان در گفتگو با «اتاق نیوز» به تحلیل عملکرد اتاق در دوره هشتم پرداخت و گفت: به صورت کلی نمیتوان گفت اتاق هشتم عملکرد خوبی داشته زیرا کارهایی که انتظار بخش خصوصی بود، انجام نشد و اقدامات صورت گرفته در خور ذکر شدن نیست، البته این انتقاد نه تنها به عملکرد اتاق هشتم بلکه به تمام دوره‌های اتاق بازرگانی وارد است، رسالتی که اتاق بر عهده داشت که همان تقویت بخش خصوصی است اتفاق نیافتاد تا بگوییم در این راستا اصلاح ساختاری شده و یکی از دستاوردهای اتاق که همان قانون بهبود فضای کسب وکار است هم هنوز انجام نشده است .

وی در خصوص دوره نهم و اولویتی که در این دوره باید به آن پرداخته شود، ادامه داد: پرداختن به تقویت بخش خصوصی واقعی کشور و اینکه چه کاری می توانیم انجام دهیم که فضای کسب و کار کشور به نفع بخش خصوصی واقعی کشور گردد، همچنین پیاده سازی اصل 44 قانون اساسی که براساس آن بخش‌های مختلف اقتصادی اعم از دولتی و بخش خصوصی مشخص شده و در اصل بند قانونی مختص خصوصی سازی نظام اقتصادی کشور است .

این فعال اقتصادی یادآور شد: اگر اتاق نهم بتواند این ماده قانونی و سایر موارد ذکر شده را پیاده کند و در این صورت می توان گفت کاری انجام داده است، البته بخش عمده اقتصاد ما در دست شبه دولتی ها و خصولتی ها قرار دارد و بخش خصوصی با این سهم ضعیف نمی تواند عملا تاثیر گذاری چندانی در اقتصاد داشته باشد .

وی ویژگی‌های هیات رئیسه و ریاست اتاق نهم را اینگونه برشمرد: از جهت بهره از علم اقتصاد بر دیگران برتری داشته، از سن مناسبی از جهت داشتن پویایی و تحرک برخوردار باشد زیرا اصولا هر سنی نوع فعالیت مختص به خود را می طلبد و اتاق در راستای بهره برداری هر چه بیشتر باید از افرادی در سنین جوانتر بهره گیرد .

منصوریان افزود: باید به دنبال کسانی باشیم که از تجربه و تخصص کافی برای اداره اتاق برخوردار باشند،  درد صنعت و اقتصاد را حس کنند و معضلات و راهکارهای مقابله با آن را بدانند البته افردای که در اتاق هستند و انتخاب شدند هم همه مشکلات را می دانند، هر فردی که انتخاب می شود باید تمام توان خود را برای حل مسائل بگذارد در این صورت ضریب موفقیت بالا می رود، باید از افرادی ک تنها به دنبال پست و مقام هستند اجتناب کرد .

رئیس انجمن صادرکنندگان صنعتی، معدنی و خدمات مهندسی در پایان درخصوص فردی که برای ریاست این دوره برگزیده است اینگونه اظهار داشت: مطمنا فردی خواهد بود که متفاوت تر از کسانی است که در دوره‌های قبلی اتاق بوده اند و ریاست اتاق نباید گردشی باشد آنگونه که تاکنون شاهد آن بودیم  .

 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید