Performancing Metrics

ممنوعیت ثبت‌سفارش موتورهای ۲ زمانه قایق‌های تفریحی و صیادی | اتاق خبر
کد خبر: 434428
تاریخ انتشار: 6 آبان 1398 - 20:55
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از ممنوعیت ثبت سفارش و واردات موتورهای دو زمانه قایق‌های تفریحی و صیادی خبر داد.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، ابوالقاسم محمدزاده با بیان این مطلب، افزود: هیات وزیران دستورالعمل ممنوعیت ثبت سفارش و واردات موتورهای دو زمانه قایق‌های تفریحی و صیادی از سوم مهرماه ۱۳۹۸ را ابلاغ کرد.

او بیان کرد: بر این اساس هیات‌وزیران در جلسه بیست و هفتم شهریور ۱۳۹۸ ‌وزارت راه و شهرسازی (سازمان بنادر و دریانوردی) را موظف کرد از تاریخ ابلاغ این مصوبه به منظور شناسایی قایق‌های تفریحی و صیادی با موتورهای دو زمانه، گواهینامه ثبت ۶ ماهه صادر کند تا مالکان قایق‌های مذکور در بازه زمانی یاد شده نسبت به جایگزینی موتورهای چهار زمانه بنزینی با موتورهای دو زمانه اقدام کنند.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید