
یک استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه اکثر دانشجویان به علت عدم انگیزه، تمایلی برای انجام پژوهش ندارند، گفت: متاسفانه بیشتر پایاننامه های دانشجویی تنها برای رفع تکلیف ارائه میشوند.
اتاق نیوز - دکتر فاطمه رمضان زاده با اشاره به اینکه بسیاری از دانشجویان نمیدانند که چگونه نوشتههای خود را جمع آوری و در قالب یک طرح پژوهشی ارایه کنند، افزود: متاسفانه بسیاری از دانشجویان کلاسهای روش تحقیق را جدی نمی گیرند و در پایان تحصیل خود برای رفع تکلیف از پایاننامه های سال گذشته استفاده میکنند و یا برای نوشتن پروپوزال از افراد دیگر کمک می گیرند.
وی با بیان این مطلب که باید از خرید و فروش پایاننامه در کشور جلوگیری شود، اظهار کرد: خرید پایان نامه تنها بار مالی را بر خانوادهها تحمیل میکند و هیچ ارزشی برای جامعه ندارد ادامه دار شدن این فرآیند باعث افزایش تعداد فارغ التحصیلان بی سواد در جامعه می شود.
این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران از کم رنگ بودن نقش پژوهش در بین دانشجویان و اساتید انتقاد کرد و گفت: متاسفانه مسوولان در بخش پژوهش سیاست خوبی اعمال نکردند و هر پژوهشگری به صورت جداگانه به پژوهش خود ادامه می دهد.
رمضان زاده با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان دوره پزشک عمومی در کلاسهای درس از سطح استاندارد بالاتر است، افزود: برای پایان نامه در دوره پزشک عمومی به هر استاد بیشتر از سه دانشجو معرفی میشود، در نتیجه نظارت دقیق استاد راهنما کم میشود و احتمال خطای دانشجو و استاد افزایش پیدا میکند.
وی در ادامه به کمبود بودجه در پژوهش اشاره کرد و گفت: تا زمانی که پژوهشگر بودجه کافی در اختیار نداشته باشد نمی توانیم یک پژوهش کاربردی با مستندات قوی داشته باشیم.