
اتاق نیوز - استاندار سمنان با انتقاد از عدم دلواپسی دلواپسان امروز از قطعنامههای پی در پی دیروز، گفت: دولت تدبیر و امید هم دلواپس حقوق مردم است، مردمی که در انتخابات 24 خرداد، با تحلیل برنامههای نامزدهای انتخابات یازدهم، کلید مدیریت کشور را به دکتر حسن روحانی سپردند.
به گزارش اتاق نیوز به نقل از ایسنا، محمد وکیلی در شورای اداری استان سمنان که با حضور الهام امینزاده معاون حقوقی رییس جمهوری، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی کشور و مدیران دستگاههای اجرایی استان، برگزار شد، اظهار کرد: دلواپسان عزیز، لطفا شرایط خاص کشور و قطعنامهها و تحریمهای ظالمانه غرب را مرور کنید.
وی، ادامه داد: دولت تدبیر و امید هم نگران و دلواپس است تا شرایط مناسبی برای مذاکرات فراهم کند تا همچون دوران دفاع مقدس که نظام با سربلندی از آن بیرون آمد، بار دیگر با یک توافق برد-برد، از حقوق این ملت مقاوم دفاع کند.
وکیلی تصریح کرد: این مردم همان مردمی هستند که با احترام به دلواپسها، سکان کشور را به کسی سپردند که با کلید تدبیر، مسائل کشور را مدیریت کند.
استاندار سمنان، با اشاره به اینکه پرونده هستهای در چند دولت گذشته در جریان بوده افزود: مقام معظم رهبری به دولتی اعتماد کرد که کار خود را بر اساس تدبیر و با پشتوانه عظیم مردمی آغاز کرد و از این رو معظم له برای اولین بار اجازه فرمودند که مذاکرات توسط دولت و وزارت خارجه پیگیری شود.
وی دلواپسی را حق همه ملت و از جمله گروههای سیاسی و دلسوزان نظام دانست و خاطرنشان کرد: مردم ما 8 سال جانانه دفاع کردند، چرا که دلواپس بودند به حریم ملی و اعتقادی شان تعرض شود. ما دست همه آنها که دلواپس مرزهای عقیدتی و میهنی مان هستند را میبوسیم. اما آیا آنها که دلواپسیشان را با تخریب نشان میدهند، نگران واقعی کشور و مردماند؟ آیا این دلواپسان از خود پرسیدهاند مبنای این مذاکرات همان قطعنامهها و کاغذپارههایی است که در زمان وضع شدن آنها سکوت پیشه کرده بودند؟ چرا این آقایان در زمان صدور این قطعنامههای ظالمانه سکوت کرده بودند و نگران هیچ چیزی نبودند؟
وکیلی از "نرمش قهرمانانه"که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده به عنوان کلیدواژه دولت یازدهم برای رویارویی با دنیای استکبار و کوبیدن بر طبل دروغین ایران هراسی و اسلام هراسی از سوی آنها یاد کرد و گفت: دلواپسان مگر نمیبینند که در یک سوی میز مذاکرات همه دنیای استکبار و عوامل آنها ایستاده و در سوی دیگر نظام جمهوری اسلامی؟!
عالیترین مقام اجرایی دولت در استان به 24 خرداد 92 و فضای حاکم بر آن اشاره کرد و گفت: حماسه 24 خرداد از این منظر اهمیت دارد که رهبری انقلاب در آغاز آن سال مردم را به خلق حماسه سیاسی فرا خواندند و این در حالی بود که دشمنان نظام از قبل به دنبال آن بودند که بذر ناامیدی را در بطن جامعه بکارند و مردم را از حضور در انتخابات برحذر دارند، اما مردم موقعیت شناس ایران اسلامی با حضور در انتخابات، حماسه 24 خرداد را خلق کردند.
وکیلی، انتخابات 24 خرداد را بینظیر خواند و افزود: این انتخابات از جمله انتخاباتی بود که همه جریانهای سیاسی کشور در آن حضور داشتند و رقابت در آن بسیار فشرده و سخت پیشبینی میشد. در این انتخابات مردم با رای قاطع به برنامههای دکتر روحانی آری گفتند، به گونهای که دکتر روحانی با نفر دوم 13 میلیون اختلاف رای داشتند.
استاندار سمنان، ادامه داد: تفاوت دیگر انتخابات 24 خرداد در این بود که دکتر روحانی مورد حمایت فراگیر هیچکدام از جریانهای سیاسی کشور نبودند و مردم به برنامههای ایشان و اعتدال در اداره کشور رای دادند.
وکیلی، با بین اینکه دولت خود را موظف به عمل به شعارهایش میداند، اضافه کرد: روحانی در شعارهایش احیای اخلاق، تعامل سازنده با دنیا و احیای اقتصاد را بیش از هر چیز دیگری مورد توجه قرار دادند.
وی به شرایطی که در آن کشور را تحویل دولت روحانی دادند، اشاره و تصریح کرد: دکتر روحانی در شرایط رکود شدید، بیثباتی در بازار طلا و ارز، تورم بالای 40 درصد، بیرونقی تولید، فشارهای بین المللی و تحریمهای شدید ظالمانه، و ... دولت را تحویل گرفت و در این دو سال در راستای بهبود این شرایط کوشیده است.
استاندار به رشد اقتصادی منفی پنج و هشت دهم درصدی در اواخر دولت احمدینژاد اشاره کرد و افزود: این در حالی بود که بر اساس اسناد بالادستی باید کشور را با رشد اقتصادی مثبت هشت تحویل میدادند.
عالیترین مقام اجرایی دولت در استان به برخی اقدامات دولت پیشین در این ارتباط اشاره کرد و گفت: دولت قبل در حالی اوراق قرضه را یک سال پیش از تحویل دولت فروخته بود که دولت یازدهم درست درآغاز کار خود باید هم پول مردم و هم سود آنها را برمیگرداند. جدای از بار مالی هدفمندی یارانهها و بحث مرتبط با آن که اجرای آن در عمل موفق نبود و دولت مجبور بود درآمدهای خود را به آن اختصاص دهد، تعهدات دولت قبل در خصوص طرح ارزشمند مسکن مهر هم باقی مانده بود و این دولت باید آنها را نهایی و تحویل مردم میداد.
استاندار سمنان، به بیتوجهی دولتمردان پیشین به برنامه توسعه و برنامه چشم انداز اشاره کرد و گفت: اگر قرار باشد که خود دولت پای بند به قانون نباشد پس چه کسی باید قانون را اجرا کند؟
نظارت ملت ضامن موفقیت دولتها
وی در بخش دیگری از سخنان خود نظارت ملت را ضامن موفقیت دولتها ارزیابی کرد و افزود: دولت یازدهم خواهان نظارت همگانی است، چرا که موفقیت کشور را در نظارت مردم میداند. ضمن اینکه مردم باید نظارت کنند و ما به عنوان خادمان ملت باید پاسخگوی آنها باشیم.
وکیلی به چرایی نامگذاری امسال از سوی رهبری انقلاب پرداخت و گفت: مگر نه این است که ما امسال انتخابات و مذاکرات را پیش رو داریم و برای این دو نیازمند همدلی و همزبانی دولت و ملت هستیم.
وی گفت: پیروزی در انتخابات نیاز به نشاط و حضور حداکثری ملت دارد و پیروزی در مذاکرات نیز نیازمند همین مهم است و نشاط و حضور حداکثری مردم مادامی محقق میشود که دولت و ملت همزبان و همدل باشند.
وی با بیان اینکه ما رمز موفقیت را در حرکت در پشت سر رهبری میدانیم، تصریح کرد: همانگونه که ریاست جمهوری فرمودند ما مفتخریم که زیر چتر جمهوری اسلامی هستیم و ستون این خیمه را نیز ولایت فقیه میدانیم و ما با این اعتقاد کشور را اداره میکنیم.
استاندار به بحث مذاکرات اشاره و تصریح کرد: وقتی مقام معظم رهبری فرمودند که ما زیر فشار تهدیدها مذاکره نمیکنیم، اهرمی به دست سرداران دیپلماسی داد تا سرداران ما در مذاکرات بدانند که رهبری نظام و 80 میلیون ایرانی از آنها حمایت و پشتیبانی میکند.
منبع: ایسنا