
رئیسجمهوری آمریکا پیشنهاد کمک برای انجام تحقیقات درباره حمله جمعه گذشته به ساحلی توریستی در تونس که 38 کشته بر جای گذاشت را مطرح کرد.
به گزارش اتاق نیوز به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، کاخ سفید اعلام کرد: باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا در تماسی تلفنی با باجی قائد السبسی، رئیسجمهوری تونس مراتب تسلیت و حمایت خود را از تونس ابراز داشت و به انجام همکاریهای بیشتر با این کشور متعهد شد.
اوباما همچنین با دیوید کامرون، نخستوزیر انگلیس گفتوگو کرد. اکثراً قربانیان حمله خونین روز جمعه به ساحل تونس اتباع انگلیسی بودند.
کاخ سفید اعلام کرد که رئیسجمهوری آمریکا مراتب تسلیت خود را به دولت انگلیس ابراز داشته و این دو متعهد شدند تا با سایر شرکای اروپایی و خاورمیانه به مقابله با افراطگرایی خشونتبار بپردازند.
مقامهای تونسی میگویند، چندین شهروند این کشور را که به حمایت از عامل مهاجم مظنون هستند، دستگیر کردهاند. عامل مهاجم توسط پلیس از پای درآمد.