
اتاق نیوز - رییس شورای شهرستان تهران گفت: امیدواریم با پیگیری های به عمل آمده مشکلات شهرک زیتون بعد از 3 دهه به نتیجه برسد.
جلسه شورای شهرستان تهران با حضور احمد مسجد جامعی ، مهدی چمران ، پرویز سروری و محمد نجف برگزار شد. پیگیری مصوبات جلسه گذشته، طرح مشکل روستاییان و رسیدگی به موضوعاتی از قبیل شهرک زیتون و خسارت دیدگان روستای کن از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
احمد مسجد جامعی در این جلسه گفت: کمک 4 میلیارد تومانی شهرداری تهران برای حفظ باغات و فضای مشجر کن که در سیلاب اخیر دچار خسران شده بود یکی از مصوبات جلسه قبل بود که این مهم با دستور مستقیم شهردار تهران در حال انجام است که جا دارد از شهردار تهران تشکر کنیم.
وی ادامه داد: برآوردی که از خسارات روستای کن در سیلاب اخیر شده است رقمی بالغ بر 37.5 میلیارد تومان بوده و این کمک شهرداری در جهت حفظ فضای مشجر این محدوده بوده است. این رقم پس از تامین اعتبار صرف بازسازی باغات و فضاهای مشجر در منطقه آسیب دیده کن خواهد شد.
رییس شورای شهرستان تهران همچنین اظهار داشت: برق رسانی به روستاها یکی دیگر از موضوعاتی است که باید مد نظر قرار گیرد و خوشبختانه اقدامات خوبی هم در این زمینه در حال انجام است و همانطور که میدانید این امر مقدمه ای بر آب رسانی هم خواهد بود. چرا که خیلی از باغ ها آبشان از طریق موتور های برق تامین نیازمی شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به مشکلات شهرک زیتون تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری هایی که انجام شده این موضوع در دستور کار کمیسیون هشتم دولت قرار گرفته و امیدواریم با پیگیریهای متعاقب بعد از 3 دهه مشکلات این شهرک نشینیان نیز حل و فصل شود.
مسجد جامعی در ادامه یاد آور شد: در حوزه مرکزی شهرستان تهران ، دسترسی اهالی به آب آشامیدنی و سالم و جابجایی برخی امکانات و مصالح مورد نیاز در دستور کار بود که پیگیری های آن انجام شده است.
رییس شورای شهر ستان تهران همچنین خبر داد: در حال حاضر سندی هم تهیه شده که در قالب آن چهارچوب همکاری شهرداری هایی که در حریم قرار دارند با شورای شهرستان مشخص شده و از این طریق اقدامات متعاقب با ساماندهی و قدرت اجرایی بیشتری دنبال خواهد شد.
