
بهروز نامداری در گفت و گو با اتاق خبر در خصوص کیفیت رسانه های ارائه شده در این نمایشگاه عنوان کرد: رسانه ها نسبت به سال های گذشته فعال تر و پررنگ تر حاضر شده اند و تعداد نشریاتی هم که در غرفه ها کارهایشان را ارائه می دهند افزایش داشته است.
به گفته نامداری؛ امسال بازدیدکنندگان از نمایشگاه هم از طیف های اجتماعی بیشتری هستند و استقبال در کل نسبت به سال های قبل بهتر است.
وی در خصوص عدم حضور تعدادی از رسانه ها در نمایشگاه امسال گفت: این رسانه ها از جمله مطبوعات و خبرگزاری های وزینی هستند و شاید علت آن بخاطر فشار بر دولت، مانور تبلیغاتی، کسب امتیاز در آینده و مصونیت از فشارهای بیشتر دولت در دو سال باقی مانده؛ بر اساس آنچه که خود مدعی هستند؛ باشد.
نامداری تصریح کرد: رسانه ها بایستی رزومه ای از عملکرد گذشته خود را در غرفه ها ارائه دهند. باید گزارش ها و مقالاتی که فکر می کنند موثر بوده است؛ معرفی کنند تا بازدیدکنندگان هم چکیده و شاخص کارهای آن ها را ببینند.
پژوهشگر ارشد مسائل انرژی و روابط بین الملل در خصوص پایگاه خبری اتاق نیوز گفت: در ظرف شش ماه گذشته، این سایت خبری هم از نظر اطلاع رسانی و هم تنوع اطلاعات بهبود پیدا کرده است و به باور من که بصورت روزانه اخبار و مطالب این سایت را پیگیری می کنم روند پیشرفت این سایت قابل توجه بوده است.
 
            
 
