
عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران با اشاره به تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی خواستار حضور جدی سه اتاق در این ستاد شد.
سید محمد کریمی در نشست مشترک سه اتاق تعاون، بازرگانی و اصناف با بیان مطلب فوق و با بیان اینکه در حال حاظر رکود اقتصادی بیداد می کند و شرایط سختی داریم، تاکید کرد: باید تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی به اجرا در بیاید.
وی افزود: عزت جمهوری اسلامی به حضور ولایت فقیه است که اکنون در مقام معظم رهبری خلاصه شده است و ما با حضور ایشان عزتمند تر می شویم.
کریمی با اشاره به بحث های جدی مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت: در این زمینه سه اتاق باید بیانیه ای صادر و در آن خواسته های خود را برای بخش غیر دولتی بیان می کردند.
وی تاکید کرد: روسای سه اتاق با رئیس جمهور، رئیس قوه قضاییه و رئیس مجلس دیدار کنند.
کریمی مباحث دائمی شدن دبیرخانه مشترک سه اتاق و هم چنین تشکیل دبیرخانه استانی و حضور پررنگ غیر دولتی ها را مورد تاکید قرار داد.
عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران با اشاره به وضعیت فعلی اقتصاد و موضوع مهم اشتغال، گفت: گهگاهی یک شوکی داده شود که در خلال کارها برنامه ای تنظیم شود تا بتوانیم از این رکود خارج شویم.
منبع: اتاق تعاون ایران
