Performancing Metrics

واکنش عصبی ائتلاف ضد حجاب به تجمع مردمی/ روایت «عبور نظام از حجاب» شکست خورد | اتاق خبر
کد خبر: 467059
تاریخ انتشار: 10 آذر 1404 - 14:36
اما فریاد‌های به هوا خواسته جریان مذکور و مزدوران مجازی ایشان حامل این پیام است که ایده «عبور نظام از حجاب» و تلاش‌های این گروه برای تثبیت روایت غلط و کذب خود با حضور مردم و مسئولان در صحنه شکست خورده است.
تجمع روز جمعه حامیان حجاب و عفاف با واکنش‌های منفی و توهین پروژه‌بگیران توییتری ائتلاف ضد حجاب روبه شد. این کاربران با هوچی‌گری اقدام به فحاشی علیه جمعیت مومن و دغدغه‌مند کردند و حتی دامنه این توهین‌ها به سردار قاآنی که در مراسم حضور یافته بود هم کشیده شد. 
 
اما فریاد‌های به هوا خواسته جریان مذکور و مزدوران مجازی ایشان حامل این پیام است که ایده «عبور نظام از حجاب» و تلاش‌های این گروه برای تثبیت روایت غلط و کذب خود با حضور مردم و مسئولان در صحنه شکست خورده است. 
 
این ایده قبلا هم به صراحت از زبان محمدرضا باهنر اعلام شده بود که البته وی بابت انتشار این مواضع مجبور به عقب‌نشینی و اظهار ندامت شد. 
 
همچنین تلاش‌های طیف دولتی و همپیمانان مجلسی آنان برای تعلیق و عدم ابلاغ قانون حجاب هم در همین راستا و با اتکا بر انگاره «تصمیم‌ نظام» و روایت کذب مخالفت شورای عالی امنیت ملی صورت می‌گیرد.
 
به نظر می‌رسد که این گروه در حال خلع سلاح شدن از ابزار «تصمیم نظام» هستند و دوره‌ای که می‌توانستند از برجام تا حجاب را با این ترفند توجیه کنند به سر آمده است. باید دید در حالی که این انگاره توسط شخصیت محوری جمهوری اسلامی و سایر رجال سطح بالای کشور شکسته شده و مخالفان حجاب در انحراف افکار عمومی ناکام مانده‌اند، وفاقیون از اهمال‌کاری خود و تعلیق قانون حجاب عقب‌نشینی خواهند کرد یا همچنان به دنبال راه‌های فرعی‌های جدید برای دور زدن حکم الهی خواهند بود؟
 
انتهای پیام/
 

 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید