
کوروش پرند در کارگاه آموزشی برنامه توسعه کارآفرینی در ایران در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به تشریح فعالیتهای این سازمان در ایتالیا، هند، افغانستان و کشورهای آفریقایی پرداخت و اظهار کرد: سازمان فنی و حرفهای از پنج سال گذشته هشت سند راهبری و 208 برنامه را در نظر داشته است که بر اساس این راهبردها و سیاستها جلو می رود.
وی افزود: در سال گذشته چندین سفر با دکتر ظریف به نواحی شرق آفریقا داشتیم و تمام مباحث آموزشی در این سفرها بر عهده سازمان فنی و حرفهای ایران بوده است. در ایتالیا نیز مرکز مشاورهای ایجاد شده است که هدف آن تربیت مربیان آموزشی بوده و در حال حاضر این مرکز موفق به پرورش بیش از 450 مربی خارجی بوده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در عراق نیز در حوزه فناوری خودرو وارد شده و بر اساس دیپلماسی عمومی اقتصادی عمل کردهایم، اضافه کرد: با سفر به عراق مربیان آموزشی را برای صنعت خودرو مبتنی بر مدل و موتور ایرانی تربیت کردهایم.
پرند با بیان اینکه در مبحث آموزشی بین ایران و افغانستان نیز آموزشهایی توسط فنی و حرفهای ایران انجام شده است، تصریح کرد: در این زمینه مبحث کنسرسیوم چند جانبه را به شدت دنبال کرده و به دنبال آموزشهای مترقی و حرفهای در افغانستان هستیم.
وی با اشاره به فعالیتهای آموزشی سازمان فنی و حرفهای به انجمن پناهندگان دانمارک و انجمن پناهندگان نروژ، گفت: در جلسهای که با دفتر منطقهای یونسکو داشتیم، میخواهیم کشورهایی که با فنی و حرفهای اعلام همکاری کردهاند را آموزش بدهیم و برای حضور پرقدرت در منطقه و شرکت در جشنواره و مسابقات بینالمللی مهارت تلاش کنیم. علاوه بر این با همکاری یونسکو برنامه ریزیهایی داشتیم.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور اظهار کرد: در مرکز توسعه کارآفرینی هند که بستر خوبی برای تربیت 250 مربی کارآفرینی را فراهم کرده و کمپ کارآفرینی کودکان 10 سال به بالا را نیز شامل میشود، مشارکت داشتهایم.
پرند افزود: در تابستان گذشته در 10 استان، 600 کودک را در حوزه آموزش فنی و حرفهای و بحث کارآفرینی فعال کردیم و به عنوان یک مدل در کشور به صورت وسیع در این زمینه فعالیت میکنیم.
منبع: ایسنا