Performancing Metrics

ظرفیت‌های متعدد کهگیلویه و بویراحمد برای حضور سرمایه‌گذاران ترکیه‌ای | اتاق خبر
کد خبر: 182638
تاریخ انتشار: 12 آذر 1394 - 17:00
جبار کیانی‌پور ظهر امروز اظهار کرد: یکی از وظایف ما در اتاق بازرگانی کمک به تسهیل در جذب سرمایه‌گذار برای سرمایه‌گذاری در استان است....

جبار کیانی‌پور ظهر امروز اظهار کرد: یکی از وظایف ما در اتاق بازرگانی کمک به تسهیل در جذب سرمایه‌گذار برای سرمایه‌گذاری در استان است.

 رئیس، هیئت رئیسه اتاق ایران و رؤسای اتاق‌های سراسر کشور با هدف آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های موجود و همکاری‌های مشترک با کشورهای مختلف از جمله همسایگان، در قالب هیئتی اقتصادی به ترکیه سفر کردند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج گفت: ما نیز در راستای وظایف اتاق‌های استان‌ها جهت معرفی پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری استان و جذب سرمایه‌گذار در این هیئت حضور داشتیم.

وی افزود: رؤسای اتاق‌های سراسر کشور در ادامه برنامه‌های خود در ترکیه با حضور در اتاق بازرگانی استانبول گزارشی از ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری مشترک در استان خود ارائه دادند.

کیانی‌پور افزود: صنایع پایین دستی نفت و گاز ظرفیت سرمایه‌گذاری استان کهکیلویه و بویراحمد هستند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج گفت: در این نشست پتانسیل‌های استان کهکیلویه و بویراحمد را برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی مناسب معرفی کردیم و این که در حوزه صنایع پایین دستی نفت و گاز، کشاورزی و گردشگری ظرفیت‌های خوبی در این استان وجود دارد.

وی با اشاره به وجود 40 قله بالای 4 هزار متر در این استان و معرفی آن به عنوان پایتخت طبیعت ایران تشریح کرد: یاسوج از نظر رشد گیاهان دارویی نیز از شرایط خوبی برخوردار است.

این مسئول افزود: 700 گونه گیاهی در این منطقه رشد می‌کند از سوی دیگر استان در کریدور جنوب به شمال ایران قرار گرفته و همچنان بکر و دست نخورده باقی مانده است.

این فعال اقتصادی با تأکید بر پیگیری ساخت دو نیروگاه سیکل ترکیبی در این استان، خاطرنشان کرد که موقعیت مناسبی برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در این منطقه وجود دارد و از هرگونه سرمایه‌گذاری که به توسعه استان کمک کند استقبال می‌کنیم.

وی گفت: به همین دلیل از کشورهای همسایه و سایر کشورهای منطقه که توان سرمایه‌گذاری در استان دارند برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های گوناگون از جمله گیاهان دارویی و گردشگری دعوت کرده و حاضر به همکاری برای سرمایه‌گذاری هستیم.

منبع: فارس

 
مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید