اتاق خبر- صدها تن از ساکنان و مسلمانان در کانبرا استرالیا خارج از سفارت عربستان در این شهر تجمع کرده و علیه اعدام شیخ نمر، روحانی شیعه سعودی دست به اعتراض زدند.
بنابراین گزارش معترضان شیخ نمر را یک صدای غیرخشن علیه بی عدالتی اعلام کردند و خواستار برگزاری دادگاهی مستقل از جانب کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل برای رسیدگی به این پرونده شدند.
یکی از معترضان که از ملبورن در این تظاهرات شرکت داشت، گفت: آنها (سعودیها) به دنبال اشاعه ترس و هراس و ترور هستند و شهروندان خود را سرکوب میکنند. ما از سازمان ملل میخواهیم تا به آنها بگوید ما در قرن 21 زندگی میکنیم و مردم حق آزادی و دموکراسی دارند.
وی ادامه داد: ما از قدرتهای غربی میخواهیم تا به عربستان برای احترام به قوانین شهروندانش فشار وارد بیاورد. من براین باورم که این تظاهرات تا زمانیکه عربستان رفتارش را تغییر ندهد، ادامه مییابد.
منبع: ایسنا