به گزارش اتاق خبر به نقل از روزنامه «پاکستان»، کارکنان شرکت هواپیمایی پاکستان (PIA) امروز در شهر کراچی در مخالفت با خصوصی سازی این شرک توسط دولت دست به اعتراض زدند و قصد ورود به فرودگاه بین المللی «محمد علی جناح» کراچی را داشتند که با پلیس و نیورهای امنیتی درگیر شدند. در درگیری پلیس با معترضین بر اثر تیراندازی و شلیک گاز اشک آور ۳ تن از کارکنان این شرکت کشته و ۷ نفر نیز زخمی شدند.
نواز شریف در واکنش به اعتراض کارکنان شرک مذکور گفت: کارکنان دست از اعتراض بکشند و با مذاکره با دولت مسایل خود را حل و فصل کنند. ما نمی توانیم اعتراض کارکنان این شرکت را تحمل کنیم و در اثر این اعتراضات گسترده شرکت هواپیمایی پاکستان متحمل ۵۰۰ میلیون روپیه خسارت شده است.
وی در ادامه افزود: به فکر سرمایه گذاری خصوصی برای شرکت هواپیمایی پاکستان هستیم و این شرکت از این سرمایه گذاری سود می برد. شرکت از طریق کمیته حقوق مشترک با دولت وارد مذاکره شود و به حل و فصل مسالمت آمیز مسایل کارکنان بپردازد. هیچ یک از کارکنان از شرکت اخراج نخواهند شد.
منبع: مهر