Performancing Metrics

سران آمریکا،‌کره‌جنوبی و ژاپن درباره برنامه هسته‌ای کره شمالی تشکیل جلسه می‌دهند | اتاق خبر
کد خبر: 328495
تاریخ انتشار: 10 فروردین 1395 - 12:02
مقامات ارشد آمریکا، کره جنوبی و ژاپن پنجشنبه آتی درباره برنامه هسته‌ای کره شمالی و امنیت ۳ جانبه در واشنگتن تشکیل جلسه می‌دهند.

به گزارش اتاق خبر، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه با «پارک گئون هی» همتای خود در کره جنوبی و «شینزو آبه» نخست‌وزیر ژاپن دیدار خواهد کرد.

کاخ‌سفید با اعلام این خبر افزود که این دیدار در حاشیه نشست امنیت هسته‌ای در واشنگتن برگزار می شود و هدف از آن بررسی وضعیت برنامه هسته‌ای کره شمالی است. در همان روز اوباما با «شی جی پینگ» رئیس‌جمهور چین هم دیداری خواهد داشت.

در بیانیه کاخ سفید آمده است که این نشست فرصتی برای سران 3 کشور خواهد بود تا به این وسیله درباره چگونگی واکنش به تهدید‌های کنونی هسته‌ای کره شمالی و نیز اقدام در راستای امنیت 3 جانبه در منطقه و جهان رایزنی کنند.

منبع: فارس

94104

نظرات
ADS
ADS
پربازدید