اتاق خبر - به نقل از خبرگزاری رویترز، رودریگو لوندونو، رهبر گروه چریکی نیروهای مسلح انقلابی کلمبیا (فارک) گفته است که قرار است با آلوارو اوریبه، رییس جمهوری سابق این کشور در هاوانا، کوبا دیدار کند یا در مکانی دیگر با وی درباره آینده کلمبیا به گفتگو بنشیند.
اوریبه که از 2002 تا 2010 رییس جمهوری کلمبیا بود هم اکنون سناتور حزب اپوزیسیون است و همواره درباره روند صلح با چریکهای فارک به بحث می پردازد.
در دولت اوریبه بود که ضربه سنگینی بر پیکر فارک وارد آمد و آمریکا نیز در این کار به وی کمک کرد.
رهبر فارک در این نامه سرگشاده که در وبسایت این گروه چریکی نیز گذاشته شده، آورده است: این عادلانه نیست که بدون نتیجه گیری بخواهیم کاری انجام دهیم یا کسی را مجازات کنیم.
این نامه دو روز پس از آن به اوریبه داده شد که فارک و دولت کلمبیا اعلام کردند به توافقی برای یکسری مکانیسمهای قانونی برای تضمین صلح دست یافتند.
اوریبه هنوز به این نامه پاسخ نداده است.
ایسنا
94110