Performancing Metrics

نیروهای حافظ صلح نپال به لیبی اعزام می شوند | اتاق خبر
کد خبر: 346456
تاریخ انتشار: 8 خرداد 1395 - 22:32
مقامات سازمان ملل متحد و نپال در حال گفت وگو برای اعزام نیروهای حافظ صلح نپالی برای شرکت در عملیات حفاظت از صلح در لیبی هستند.

اتاق خبر - خبرگزاری هندی پی .تی .آی روز شنبه به نقل از یک مقام سازمان ملل با تائید گفت وگوی مقامات سازمان ملل و نپال برای اعزام نیروهای حافظ صلح به لیبی تصریح کرد:هم اکنون 245 نیروی حافظ صلح نپال وظیفه مراقبت از مقر این سازمان در عراق را به عهده دارند.

به گفته این مقام سازمان ملل، در صورت موافقت نپال ،این افراد برای حفاظت ازصلح به طرابلس منتقل می شوند.
سازمان ملل ماه گذشته اعلام کرد که نیروهای این سازمان به همراه دولت «فایز السراج» رئیس دولت وحدت ملی لیبی به طرابلس باز می گردند.
سازمان ملل متحد در سال 2014 فعالیت خود را در لیبی به دلیل افزایش درگیری ها میان گروه های مخالف متوقف کرد.
پس از خروج سازمان ملل از لیبی،گروه شبه نظامی 'طلوع لیبی اسلامی' پایتخت این کشور را به کنترل درآورد و دولت را مجبور به فرار به شرق این کشور کرد.
«هارو لادوس» رئیس بخش حافظ صلح سازمان ملل روز گذشته اعلام کرد نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در حال آمادگی برای بازگشت به لیبی برای تامین امنیت نیروهای این سازمان هستند.
مقامات نپالی تاکنون در خصوص اعزام نیروهای حافظ صلح این کشور به لیبی اظهار نظری نکرده اند.
عملیات حافظ صلح سازمان ملل روشی برای حفظ صلح در مناطق جنگزده است.نیروهای حافظ صلح سازمان ملل که شامل،سربازان،پلیس مردمی و نیروهای غیر نظامی از کشور های مختلف است بر روند برقراری صلح پس از پایان جنگ و درگیری در کشورها نظارت می کنند.
لیبی از زمان سقوط حکومت «معمر قذافی» رئیس جمهوری سابق این کشور در سال 2011 شاهد هرج و مرج و نزاع بر سر قدرت بوده است.
هم اکنون دو قدرت رقیب و چندین گروه شبه نظامی در لیبی حضور دارند. سازمان ملل و اتحادیه اروپا تلاش می کنند در مقابل نفوذ فزاینده گروه تروریستی داعش در لیبی، تشکیل دولت وحدت ملی این کشور را تسریع کنند.
دولت وحدت ملی با وساطت سازمان ملل پس از ماه ها مذاکره تشکیل و اواخر ماه مارس (فروردین) وارد طرابلس شد. غرب امیدوار است که این دولت بتواند جایگزین دو دولت رقیبی شود که از سال 2014 در طرابلس و طبرق مستقر هستند.
دولت جدید با حمایت برخی گروه های شبه نظامی مصراته در غرب لیبی مستقر شده است.
دولت وحدت لیبی تاکنون نتوانسته است حمایت رسمی جناح های شرق لیبی را که آن ها هم برای مقابله با داعش اعلام آماده باش داده اند، بدست آورد.
داعش 250 کیلومتر از خط ساحلی لیبی را در اطراف شهر سرت در اشغال دارد و می کوشد قلمرو خود را به نقاط دیگر این کشور نفت خیز گسترش دهد .

ایرنا

94110

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید