به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، میلان یکی از موفق ترین تیم های تاریخ فوتبال ایتالیا چند سالی است که دوران افت و افول را سپری می کند. زمانی شاکله اصلی تیم ملی ایتالیا را بازیکنان میلان تشکیل میدادند و بازیکنان زیادی از این تیم در تیمهای کشور خودشان بازی میکردند ولی اکنون شرایط طوری شده که تنها 2 بازیکن از میلان در یورو 2016 حاضر هستند. متئو دی شیلیو برای تیم ملی ایتالیا و یوراج کوچکا از اسلواکی دو بازیکنی هستند که از میلان در تیم های ملی کشورشان حاضر هستند.
با این حال تعداد بازیکنانی که با نام میلان در یورو حاضر هستند 3 بازیکن است. میلان بادلج از کرواسی، میلان اسکودا از جمهوری چک و میلان اسکینیار از اسلواکی 3 بازیکنی هستند که در یورو حاضر هستند.
رقابتهای یورو 2016 از 10 روز دیگر آغاز میشود و 24 تیم حاضر در این رقابتها در 6 گروه 4 تیمی برابر هم به میدان خواهند رفت.
انتهای پیام/
کد: 94108