
وی اضافه کرد: در این بازه زمانی فقط به توسعه شهرهای بزرگ و در نتیجه تبدیل آنها به کلانشهرها به واسطه ایجاد کارخانهها و تمرکز مجموعههای بزرگ تولیدی توجه شده است.
وی گفت: به هم ریختگی آمایش سرزمینی در ایران در یک قرن گذشته تعادل اجتماعی را بر هم زده و زمینه مهاجرت به کلانشهرها را فراهم کرده است.
معاون امور سازمان های مردم نهاد مرکز اجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه سرمایه اجتماعی در هر جامعهای عامل اصلی شکل گیری پیشرفت و توسعه است، خاطرنشان کرد: از سال 1327 تاکنون دولتهای مختلف در ایران بر سر کار آمده و رفته اند و در این فاصله برنامه های عمرانی و توسعه فیزیکی متعدد اجرا شده اما به موضوع سرمایه اجتماعی توجه چندان نشده است.
به گفته مشگینی، برای ارتقای سرمایه اجتماعی که از شاخصههای مهم آن اعتماد، رضایت و نشاط اجتماعی است، باید دست به دست هم داده و با جدیت تلاش کنیم.
وی یادآور شد: گفتمان آسیبهای اجتماعی در ایران که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند از سوی گروههای مرجع در حال پیگیری است و رفع دغدغههای مختلف در این حوزه را اخیرا به ایشان گزارش کردهایم.
وی در ادامه تشکلهای مردم نهاد را ابزاری مناسب برای اداره کارها به شیوه مطلوب در حوزههای مختلف دانست و گفت: این گونه تشکلها باید به روش صحیح شکل گرفته و فعالیت شان را انجام دهند.
مشاور وزیر کشور یادآور شد: سازمانهای مردم نهاد که مهمترین وظیفه و هدف آن انجام فعالیتهای گروهی برای رسیدن به یک نتیجه مشترک است واژه "من" دفن می شود و جای آن را واژه "ما" می گیرد، به گونهای که در آن همه اعضاء ید واحده محسوب می شوند.
مشگینی اضافه کرد: یک تشکل غیردولتی باید از اعضایی تشکیل شود که از نظر پایبندی به مبانی تشکلها با یکدیگر هم نظر و هم عقیده بوده و هیچ تعارفی در این ارتباط با همدیگر ندارند.
وی بیان کرد: برای موفقیت همه سازمانهای مردم نهاد در حوزههای مختلف تمام اعضای آنها به رای جمعی احترام گذاشته و پای آن بایستند.
انتهای پیام/
کد:94108